lazada

Puteri Kenari

blog ini adalah blog peribadi.Dalam masa yang sama, saya adalah seorang peniaga online dan sudah mendaftar dengan ssm

Sabtu, 8 November 2014

Birthday Giveaway Embun Beauty House By Tengkubutang.


               
                Giveaway ini akan berlansung selama seminggu.. bermula pada 7/11/2014 sehingga 14/11/2014 jam 11.59 mlm.. (Jumaat).Kalau ada yang nak join.bolehlah klik banner kat atas ni.

                Hadiah yang disponsor adalah berupa sekotak Coklat Ferrero (16 biji).Saya ni,bab cokelat ni lah yang jadi teruja nak sertai segmen ni.


              hadiah kedua ialah Tudung Bawal Ruffle.tengok orangnya cantik,maka tudungnya juga nampak cantik juga.


              Hadiah ketiga pula ialah  Alpha Arbutin Soap yang dipercayai boleh memutihkan kulit.Tengok sabun ni macam sedap je.macam strawbery.hihi,


              Selamat bersegmen dari saya.

3 ulasan:

  1. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  2. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    Birt GA Embun Beauty (12.11)
    Birthdays GA by Yana Pink Blosson (30 Nov)
    Mini Lucky Draw GA Xdramaqueen (30Nov)

    BalasPadam
  3. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-embun-beauty-house-by.html

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...