lazada

Puteri Kenari

blog ini adalah blog peribadi.Dalam masa yang sama, saya adalah seorang peniaga online dan sudah mendaftar dengan ssm

Rabu, 19 November 2014

SEGMEN BLOGWALKING NOVEMBER.

            Sebagai syarat menyertai segmen ini,saya perlu memperkenalkan nama pena saya iaitu Puteri Kenari.

            Link blog saya pula,tentu sahaja http://sallyadan.blogspot.com/.

            Dan negeri kelahiran saya ialah Pahang Darul Makmur.

            Esok adalah tarikh akhir untuk segmen ni,tapi hari ini saya masih nak ambil peluang sementara saya punya waktu terluang.Lepas ni baru nak perah otak semula untuk buat entry sendri.Insyaallah...

            Siapa yang nak join segmen ni,masih sempat klik banner kat atas tu ya....

4 ulasan:

  1. salam. terima kasih kerana sudi join :)
    singgah blogwalking dan follow di sini.
    jangan lupa blogwalking di blog peserta lain juga ye :)

    senarai peserta dah update :
    http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

    BalasPadam
  2. jumpa jugak blog akak..thanks follow saya.done foolow balik ;)

    BalasPadam
  3. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

    - Mia Liana -

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...