lazada

Puteri Kenari

blog ini adalah blog peribadi.Dalam masa yang sama, saya adalah seorang peniaga online dan sudah mendaftar dengan ssm

Sabtu, 27 Disember 2014

segmen you follow me, i will follow back

             Jom kita memeriahkan segmen you follow me,i will follow back.Klik banner kat atas ni untuk menyertainya.

             Terima kasih Aina sebab invite akak join segmen ni.Harap-harap dengan segmen ni,adalah blogger yang sudi saling follow memfollow dengan saya.Bak kata orang, tak kenal maka tak cinta.Tapi bukan nak ajak bercinta pun...hehe,Jom kenal blog saya supaya saya boleh kenal blog korang.

             Kadang-kadang ada orang follow blog kita,tapi bila kita jengah pemiliknya,blog dah remove.Harap-harap blog kita dapat bertahan lama.selamat berblog semua...

16 ulasan:

  1. Selamat bersegmen kak...saya pun nak join juga. hihi.

    BalasPadam
  2. hi..dari segmen yg sama ^_^

    http://iamseekerofthefaith.blogspot.com/2014/12/segmen-you-follow-me-i-will-follow-you.html

    follow me back ya! tq

    BalasPadam
  3. http://ainarahimar.blogspot.com/2014/12/senarai-perserta-segmen-you-follow-me-i.html Check senarai peserta :) Selamat bersegmen :) :)

    BalasPadam
  4. datang bw lagi :)

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/segmen-you-follow-me-i-will-follow-you.html

    BalasPadam
  5. Dari segmen yang sama ^^ Done follow ^^

    BalasPadam
  6. Dari segmen yang sama. Done follow you, follow back yaa

    http://semanis-gula-kapas.blogspot.com/2014/12/segmen-you-follow-me-i-will-follow-you_9.html

    BalasPadam
  7. dari segman yg sama..
    http://bicarainnadisini.blogspot.com/2015/01/segmen-you-follow-me-i-will-follow-you.html

    BalasPadam
  8. singgah dari segmen yang sama :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-you-follow-me-i-will-follow-you.html

    jemput join segmen ira ye :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks nurul,rasanya dah buat segmen tu.

      Padam
  9. Hye Hye. Singgah dari segmen yang sama. Nice blog.
    http://lovingnur.blogspot.com/2015/01/segmen-you-follow-me-i-will-follow-you.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih zariha...done follow back

      Padam
  10. dtg berblogwalking :)
    ijahoney.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat berblog budak nuizz...matlamat sempurna.

      Padam
  11. Buat senarai yang atas tu...saya dah follow semua.we are friend now.line slow ni,kita komen satu dam banyak ajelah...hehe

    BalasPadam
  12. Aina datang follow semua blog peserta segmen Ainahttp://ainarahimar.blogspot.com/2014/12/senarai-perserta-segmen-you-follow-me-i.html

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...