lazada

Puteri Kenari

blog ini adalah blog peribadi.Dalam masa yang sama, saya adalah seorang peniaga online dan sudah mendaftar dengan ssm

Ahad, 18 Januari 2015

Red carpet giveaway bersama papaglamz

               Tiba-tiba malam ni line laju pulak, Kebetulan red carpet dah siap terbentang.Apa lagi...sayapun catwalk juga kat giveaway ni.Kalau ada yang nak join, sila klik banner di atas ya...

               Sebenarnya, pemenang dikira mengikut pengomen paling banyak kat blog papaglamz,tapi saya ni jenis nak cepat aje semua.Maklumlah mengejar masa.Ada cerita, nak baca.Nak komen ikut mood.Ada can ke nak menang?Tak kisahlah...janji join.

                Hadiah utamanya adalah sebotol Sustained Released Vitamin-C Plus

                Kebetulan saya tengah ranking nak berjinak-jinak dengan produk shaklee ni, kalau dah orang offer percuma, buat apa tunggu lagi kan... okey apa produk ni.Klik tulisan yang besar kat atas tu untuk melihat khasiatnya.

                Ada juga hadiah saguhati 3x topup rm10.00.Jom memeriahkan carpet merah papaglamz...


14 ulasan:

  1. Balasan
    1. Thanks hanim...good luck juga untuk hanim

      Padam
  2. Hai ..khaty BW dari segmen yang sama
    semoga berjaya

    BalasPadam
  3. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekarang ni banyak segmen baru.nanti akak terjah kot ada kerajinan.

      Padam
  4. Terima Kasih join.. Dalam masa terdekat akan umumkan pemenang.. Rerajin terjah blog Papaglamz yer.. Heheheh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lama tak blogwalking 100%.pakai rambang mana kebetulan nampak pos baru.

      Padam
  5. Hai. Papaglamz blogwalking kat sini.
    Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...