lazada

Puteri Kenari

blog ini adalah blog peribadi.Dalam masa yang sama, saya adalah seorang peniaga online dan sudah mendaftar dengan ssm

Jumaat, 13 Mac 2015

Nour Ain skin care murah dan berkesan.

                  Assalamualaikum...

Saya nak memperkenalkan satu produk kecantikan yang sedang hangat diperkatakan sekarang iaitu Nour Ain skincare.Ramai yang sudah mencuba dan sangat berpuas hati dengan hasilnya. Nour Ain skin care murah dan berkesan .  Jarang sekali ada komen negatif, malahan kesannya dapat dilihat seawal lima hari penggunaan.

Apa istimewanya Nour Ain skincare?

1. Nour Ain skincare adalah produk made in Malaysia.Kilangnya adalah terletak di Tikam Matu, Kedah.

2. Nour Ain skincare adalah buatan tempatan yang beragama islam yang pastinya halal.

3. Nour Ain skincare mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM).

4. Nour Ain skincare diperbuat daripada herba,minyak kelapa dara, minyak zaitun dan lemon citrus(tanpa bahan merbahaya).

5. Nour Ain skincare dijamin 100% dan tiada berlaku pengelupasan.

6. Nour Ain skincare sesuai untuk semua jenis kulit .
     ~ Jerawat.
     ~ Jeragat.
     ~ Kulit kusam.
     ~ Kulit kering.
     ~ Kulit gelap.
     ~ Parut.
     ~ Bekas jerawat.

7. Nour Ain skincare Sesuai untuk lelaki dan perempuan.

8. Nour Ain skincare berkesan seawal 3hari,majoriti 5hari dan rata-rata 2minggu sudah nampak kesannya.

9. Nour Ain skincare murah dan satu set mampu tahan sehingga 1 1/2 bulan.

Senarai Barangan penjagaan Nour Ain dan harga:

1. Beauty soap 50gm- RM 16.00.
2. Uv foundation krim siang 10gm - RM 30.00 .
3. Night cream 10gm - RM 40 .
4. Toner 100ml RM 30.00.
5. Serum~Serum (vitamin c) 10ml - RM 24.00
                 ~Serum (vitamin c) 30ml -RM66.00
6. Multy vitamin cream 10gm - RM 50.00.
7. Skin&body oil mist 50ml -RM 62.00
8. De collagen - RM 180.00

Setiap barangan, saya menawarkan potongan harga sehingga 10% dari harga pasaran yang saya senaraikan di atas.Tambahan wang pos rm6 sm dan rm10 ss.

Khasiat Nour Ain skincare:

1. Beauty soup:
    ~Bertindak sebagai agen pembersih.
    ~Menjadikan kulit yang gebu dan lembut.
    ~Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat        dan jerawat.
    ~Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyingkirkan kotoran        yang terpendam.
    ~Mengawal penghasilan melamin agar kulit cerah berseri.
    ~Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa.

 Cara menggunakannya:
    ~Pemakaian secara 2 kali sehari (pagi & malam)

    Kandungan:
    ~Purified Water, Sodium Cocoate, Glycerine, Coconut Oil, Orange,        Extract Papaya, Vitamin E.

RM16.00 
( Penambahan Pos Laju : RM6.00 - Sem. Msia )
( Penambahan Pos Laju : RM10.00 - SS/SWK/Labuan )

2. Ultra Violet and foundation.
     ~Diperkaya dengan ramuan semulajadi.
     ~Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus                UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus,              gebu dan cerah secara semulajadi
     ~Bertindak sebagai agen perlindungan sinar UV dan alas bedak.
     ~Memperbaiki struktur kulit secara mendalam.
     ~ Sesuai bagi semua jenis kulit.

 Cara penggunaan:
     ~Ratakan krim ke seluruh wajah dua kali sehari(pagi dan petang)

Kandungan:
~Ethylnexyl Methoxycinnamate,Propylene Glycol,Peg Stearate,Clclomethicone, Titanium Dioxide, Laurert7, Methyldibrono Glutaronitrile

RM30.00 
( Penambahan Pos Laju : RM6.00 - Sem. Msia )
( Penambahan Pos Laju : RM10.00 - SS/SWK/Labuan )

3. Night cream.
     ~Ianya sangat berkesan untuk mereda, memudarkan dan                 menghilangkan jerawat, juga jeragat dan anti kedutan.
     ~ Menolong masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela.
     ~Menyingkirkan garis halus kulit kusam dan tidak rata, tompokan               gelap dan masalah kulit lain.
      ~Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa.
      ~Tanpa pengelupasan untuk kulit normal.

 Cara penggunaan: 
 ~Sapukan nipis pada wajah dan leher (malam sahaja) selepas                        menggunakan Nour Ain Beauty Soap

Kandungan:
Cucumber,Fruit Extract,Lavendar Oil,Grape,Kiwi, Vitamin E.

RM40.00 
( Penambahan Pos Laju : RM6.00 - Sem. Msia )
( Penambahan Pos Laju : RM10.00 - SS/SWK/Labuan )

4. Facial toner 100ml:
     ~ Toner boleh membantu menghilangkan bintik hitam selain menyegarkan dan menghaluskan kuit wajah.
     ~Dirumus untuk menutup kembali liang pori dan mendinginkan kulit wajah.
     ~Fungsi toner adalah untuk membersihkan kulit wajah dan ianya dapat meresap jauh ke dalam epidermis kulit, menutupkan kembali pori-pori kulit dan mengembalikan kelembapan kulit wajah.

Cara penggunaan:
      ~Selepas membersih muka dengan Nour Ain Beauty Soap, semburkan toner pada keseluruhan kulit wajah dan ratakan dengan kapas muka sebelum penggunaan Night cream (malam) ataupun UV Foundation (siang)

Kandungan:
R.O Water,Propylene Glycol,Algae Extract, Cucumber,Aloe Extract

RM30.00 
( Penambahan Pos Laju : RM6.00 - Sem. Msia )
( Penambahan Pos Laju : RM10.00 - SS/SWK/Labuan )

5. Vita-c serum:
     ~Bertindak sebagai perawatan terapi pada kulit.
     ~Mampu mengatasi masalah radangan kulit.
     ~Menyediakan vitamin C semulajadi pada kulit yang tidak bermaya.
     ~Kulit menjadi lebih anjal, tegang dan lembap, bebas dari garis halus dan kedutan( anti penuaan, tanpa suntikan)

Cara penggunaan:

      ~Titikkan beberapa titik pada tapak tangan, sapukan pada kulit yang bersih pada seluruh wajah dan leher. Biarkan beberapa saat hingga meresap pada seluruh kulit sepenuhnya. Boleh digunakan pada bila-bila masa sebagai perawatan vitamin pada kulit.

Kandungan:
Purified Water,Vitc,Citrus Grandis,Extract Aloe Vera,Witch Hazel,Xanthen Gum

RM 24.00 (10ml)
RM 66.00 (30ml)
( Penambahan Pos Laju : RM6.00 - Sem. Msia )
( Penambahan Pos Laju : RM10.00 - SS/SWK/Labuan )

Cara penggunaan set Nour Ain skincare::

SIANG
1) Cuci muka dengan Nour Ain Beauty Soap.
2) Spray Nour Ain Facial Toner pada kapas & ratakan pada seluruh wajah dan leher
3) Titis Nour Ain Serum Vitamin C pada tapak tangan dan ratakan pada wajah serta leher
4) Gunakan Nour Ain UV Foundation pada kulit wajah & leher bagi melindungi wajah dari sinaran matahari. Boleh menggunakan makeup atau bedak seperti biasa

MALAM
1) Cuci muka dengan Nour Ain Beauty Soap sekali lagi.
2) Spray Nour Ain Facial Toner pd kapas & ratakan pada seluruh wajah dan leher
3) Titis Nour Ain Serum Vitamin C pada tapak tangan & ratakan pada wajah serta leher
4) Pakailah Nour Ain Night Cream untuk penjagaan kulit .

***Disyorkan gunalah secara konsisten untuk mendapat kesan yang baik.

***Untuk set percubaan, kita boleh menggunakan tiga barangan asas Nour Ain iaitu beauty soap, uv foundationsebagai day cream dan Night cream.Toner dan serum merupakan bahan tambahan untuk penggunaan yang lebih berkesan.

6. Multy vitamin cream RM 50.00:

- Menghilangkan garis-garis halus pada wajah.
- Menambahkan collagen pada kulit wajah.
- Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit.
- Efektif menahan paparan sinar ultraviolet sehingga kulit tetap terlindung, menjaga kesegaran kulit dan mencegah keriput.
- Berfungsi sebagai antioksidan yang berperanan meremajakan kulit.
- Mencegah penuaan akibat serangan radikal bebas serta menghalang sinaran matahari yang boleh menimbulkan gangguan kulit.
- Sangat baik untuk kulit berminyak, whiteheads, blackheads, parut dan kulit kering.
- Dapat mengatasi kelesuan 

CARA PENGGUNAAN
Sapukan nipis pada wajah dan leher ( malam sahaja ) selepas penggunaan Nour Ain Beauty Soap. Pastikan wajah dalam keadaan lembap. Digunakan berselang seli dengan Night Cream.

7. Skin&body oil mist 50ml -RM 62.00

- Menegangkan kembali kulit yang kedut & anti kedutan
- Melembapkan & memutihkan kulit
- Membantu mencerahkan kulit
- Menjadikan kulit sentiasa lembut dan halus
- Menghalang kulit dari terkena sinaran UVA/UVB
- Sesuai bagi keseluruhan kulit tubuh dan wajah
- Sesuai bagi semua golongan wanita dan lelaki

Cara Penggunaan :
Spray pada kulit dan sapu pada keseluruhan sehingga meresap pada kulit.

Ramuan :
DSM Argan Oil, Olive Oil, Lipocol LAV HCO (40), Glycerin, Phenorserve, Water, Biobenefity, Pentavitin, Fragrance 

8.  De collagen 21sachetx20gm -RM180.00.

Kebaikan :
- Anti Bacteria
- Detox
- Antiaging Antioksidan
- Weight Management Control
- Body Shape Up
- Glusoce Control
- Anti Cancer
- Heart Healthy
Minuman De'5 Kolagen dapat membantu menegangkan kulit dalam masa 1 minggu, memberi kesan memutih, melembutkan kulit, anti penuaan (mengurangkan kedutan ), meningkatkan keanjalan kulit dan mencerahkan kulit. Disamping itu, ia juga dapat menambah tenaga selepas pengambilannya. Membantu badan melalui proses detoksifikasi, disamping dapat menguruskan badan selepas pengambilan 1 - 2 kotak. Produk ini dapat membantu meningkatkan kadar metabolisma dan kekal sihat kerana mengandungi pelbagai jenis vitamin.

Cara Pemakanan :
Bancuh atau shake bersama 100ml air sejuk. Minum di waktu pagi & malam.

Ramuan :
Orange Extract, Pueraria Mirifica, White Kidney Bean, Multivitamin, Pomegranate Extract, Lithothamnium, Glutha, Collagen, Citrus, Appricot, Sodium, Sweetener.

Untuk pembelian, sms/whatsapp 0192057039 .

kredit gambar dari www.nourain.com/ dan http://anisahcollections.blogspot.com/.

11 ulasan:

  1. meanrik... faundation tu mnarik...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Maria Firsz...yang lagi menarik,Produk ni adalah antara produk yang bersih dari sebarang rekod buruk setakat april 2015.Itu paling akak suka.

      Padam
  2. Balasan
    1. terima kasih kathy...dah masuk ranking produk harusakak cuba ni.

      Padam
  3. sy stakat ni dh dekat 2 minggu lebih guna nour ain.. jujurnya stakat ni jgk x de org tegur muka sy nampak lain ke mcm mna.. tp sbg pandangan peribadi utk produk nour ain, mmg kulit ase lain lps guna.. sbb kite sendiri yg rase kulit kite kan.. dy punya krim malam tu mmg best.. sesuai dgn kulit sy alhamdulillah.. mmg bgn pagi muka ase lembut sgt.. klau dlu ase berminyak je.. mase mule2 sy gune krim uv, krim mlm dgn sabun herba, sbb nk tgk sesuai ke x ngn kulit sy ni.. lps tu bila dh pakai 2 hari rasa kulit tu lembut semacam je.. so sy try guna full set sampai skrg.. alhamdulillah la mmg ok..

    BalasPadam
  4. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    .

    BalasPadam
  5. Sy br je guna serum nour ain ni memang bgus.bangun pagi kulit lembbut sgat n nampak lebih cerah selepas seminggu amal kn nya....

    BalasPadam
  6. Sy br je guna serum nour ain ni memang bgus.bangun pagi kulit lembbut sgat n nampak lebih cerah selepas seminggu amal kn nya....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...