lazada

Puteri Kenari

blog ini adalah blog peribadi.Dalam masa yang sama, saya adalah seorang peniaga online dan sudah mendaftar dengan ssm

Selasa, 7 April 2015

Mavellous true detox

Mavellous true detox:

HARGA RM49.00 sm/RM54.00 ss.

                 Mavellous true detox merupakan penyingkir toksin di dalam usus yang berkesan.Mavellous true detox diamalkan oleh berbagai budaya di seluruh dunia termasuk sistem perubatan Cina dan ayurveda.

                 Detoksifikasi bermaksud berehat, membersihkan dan memulihkan badan dari luar dan dalam. Detoksifikasi boleh membantu melindungi anda daripada penyakit dan meningkatkan keupayaan anda untuk mengekalkan kesihatan yang optimum dengan mengeluarkan dan menghapuskan toksin.

                 Menurut Dr.Hazimi(pengasas Mavellous, Detox adalah proses bersihkan usus di mana segala toksin, lemak & lendir yg melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Detox sgt penting sblm mengambil supplement supaya tahap penyerapan nutrisi pada kadar paling optimum.

                MaVellous Xlite TrueDetox juga adalah adunan formula premix hebat yang bekerja secara sinergi untuk membantu tubuh di dalam proses detoksifikasi, program pembersihan dan juga menurunkan berat badan.

Bagaimana Mavellous true detox bekerja?

1. Membakar Lemak.
2. Mengurangkan Berat Badan.
3. Membersih & Penyahtoksin.
4. Meningkatkan Sistem Imun.
5.  Menyihatkan & Melancarkan Sistem Pencernaan dan Penghadaman.
6.  Meningkatkan Tenaga.

Cara pengambilan Mavellous true detox :

 1 sachet sehari + 150 ml air kosong selepas sarapan.
1.5 scoop sehari + 150 ml air kosong sebelum tidur.

Anda disarankan untuk mengambil MaVellous TrueDetox sebelum tidur.

                 Proses detox akan buang kotoran & bersihkan usus. Proses kuruskan badan kadangkala tidak berkesan bukan kerana sesuatu product yang diambil tapi kemungkinan besar ianya berpunca daripada usus yang penuh toksik & tidak menyerap nutrisi dari product secara optimum.

                 Jadi jika anda nak kurus atau dalam proses nak kurus, perkara pertama yang pelu dibuat adalah detox! Bersihkan usus anda supaya penyerapan vitamin berlaku dengan lebih berkesan & optimum. Ini kerana nutrien tertentu iaitu karbo, protein & fiber memainkan ein sangat penting bila mana seseorang nak kurus.

                 Protein membantu dalam membina dan membaiki tisu-tisu otot supaya kadar metabolisme badan dapat dipertingkatkan & seterusnya membakar lemak untuk ditukarkan kepada tenaga. Jadi adalah penting zat protein dapat diserap dengan baik oleh usus. Jika usus penuh toksik, zat protein tidak dapat diserap & peranan protein tidak berlaku dengan cara yang optimum.

Formulasi istimewa MaVellous Xlite ini diformulasikan dengan:-

1. PhytoCellTec Malus Domestica (Stem Sel Apple)-
Berfungsi untuk memperbaharui sel – sel tubuh untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan organ dalam tubuh badan anda bagi mencapai kadar metabolisma pada tahap yang sempurna.

2. L Carnithine adalah sejenis amino acid pembakar lemak. Jumlah carnitine dalam sistem badan anda akan menentukan berapa banyak lemak yang boleh dihantar dan dibakar.

3. Ekstrak kopi hijau -dapat membantu penurunan berat badan kerana kesannya terhadap metabolisma glukosa dan lemak. Dalam satu percubaan klinikal yang kecil, 16 individu yang mempunyai berat badan yang berlebihan mengambil dos berbeza ekstrak kopi hijau telah hilang purata 7 kilo dan 16% dari lemak badan.

4. Citrus Aurantium mempunyai keupayaan untuk meningkatkan thermogenesis dan juga dapat mengurangkan selera makan. Citrus Aurantium membantu memecahkan lemak dengan meningkatkan lipolisis dan pada masa yang sama meningkatkan kadar metabolisma.

5. White Kidney Bean- Bertindak sebagai penghalang kanji semula jadi atau ‘natural starch blocker’, ianya dapat mengurangkan penyerapan karbohidrat dan mempercepatkan proses penurunan berat badan.

6.  Wheatgrass dapat membantu dalam proses pembersihan darah, menyahtoksin dan pembersihan kolon.

7.  Garcinia Cambogia mempunyai bahan ekstrak natural yang dipanggil hydroxycitric acid (HCA). Kajian telah menunjukkan bahawa HCA dapat mempercepatkan proses penurunan berat badan sehingga tiga kali ganda dengan dua cara iaitu dengan menyekatkan penyimpanan lemak dan mengurangkan selera makan.
Mavellous XLite juga diformulasi dengan kandungan serat atau fiber yang larut air yang mana bertujuan untuk membantu melawaskan pembuangan air besar tanpa menganggu perut.

Secara keseluruhannya, fungsi Mavellous Xlite adalah:-

~ Meningkatkan kadar metabolisma
~ Menghalang penyerapan karbohidrat
~ Detoksifikasi (membersihkan usus drpd kotoran yg melekat)
~ Mempercepatkan proses pembakaran lemak
~Mengawal selera makan
~Mempercepatkan proses penurunan berat badan
~ Meningkatkan tenaga & meremajakan kulit serta awet muda
~ Meningkatkan prestasi kesihatan secara keseluruhannya.
~membaik pulih kerosakan sel dan tisu di kesemua sistem badan
~ Melawaskan pembuangan air besar

19 ulasan:

  1. sesuai untuk umur berapa je sis?

    BalasPadam
    Balasan
    1. sesuai untuk lelaki dan perempuan yang berumur 12 tahun ke atas. Lagi baik, masuk menengah oklah...

      Padam
  2. sy ada
    whatsapp 0168883394 rm45 free pos sm

    BalasPadam
  3. alah siannya ida...kenapa tak pm kat whatsapp je.Akak jarang buka email.huhuhu...bukan tak nak...tapi tak sempat.Stok insyaallah sentiasa ada.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  4. Dalam botol tu ada sachet ke?

    BalasPadam
  5. Dalam botol tu ada sachet ke?

    BalasPadam
  6. Wanita yang menyusu baby boleh minum ke ni?

    BalasPadam
  7. Sis..memang kene minum sebelum tidur ke??

    BalasPadam
  8. Sis..memang kene minum sebelum tidur ke??

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...