lazada

Puteri Kenari

blog ini adalah blog peribadi.Dalam masa yang sama, saya adalah seorang peniaga online dan sudah mendaftar dengan ssm

Selasa, 12 Mei 2015

SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

                 Hari ni nak bercatwalk buat kali ke dua dalam segmen PAPAGLAMZ. Rasanya dah lama saya tak blogwalking sebab kesuntukan masa.Terbaca komen papaglamz kat blog saya.komen kat blog sendiri pun tak habis baca.huhuhu...kesiannya...

                 Sesiapa yang sudi,jom join SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ ya...klik banner.Manalah tahu kot dapat promot blog kat bloglist Papaglamz kan...

                Akhir kata,terima kasih papaglamz.

11 ulasan:

  1. Singgah dari segmen yang sama.

    Jom catwalk ke blog saya pulak :)

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id

      Padam
  2. salam singgah sini . selamat bercatwalk :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih...nanti saya catwalk sana pulak.

      Padam
  3. Balasan
    1. camana budak pening catwalk kan?tak tumbang ke?hihi,thank u datang sini.

      Padam
  4. Hai. Papaglamz blogwalking kat sini.
    Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...