lazada

Puteri Kenari

blog ini adalah blog peribadi.Dalam masa yang sama, saya adalah seorang peniaga online dan sudah mendaftar dengan ssm

Rabu, 10 Jun 2015

3rd Giveaway Sulaman Lace Heaven

            Buat kesekian kalinya saya buat segmen giveaway yang dianjurkan Sulaman Lace ni.Biasanya hadiahnya tudung dan baju sulam-sulam,tetapi kali ini hadiah ditaja oleh tawar-tawar yang membuat perniagaan tilam single fiber yang lembut gebu tu.

           Korang nak join tak?Silalah klik banner giveaway kat atas tu dan terus pergi ke blog empunya giveaway.Saya nak tag seorang blogger baharu.Siapa ya?

Aisyahambris.blogspot.com

Saya dah lama tak buka blog beliau sebenarnya.bukan beliau ajelah...memang lama cuti blogwalking ni.Tapi suka tengok satu perubahan diri beliau.Tahniah Aisyah...Jom join segmen ni ya...

7 ulasan:

  1. salam..singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/06/3rd-giveaway-sulaman-lace-heaven.html

    BalasPadam
  2. salam
    Singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2015/06/3rd-giveaway-sulaman-lace-heaven.html
    all the best ye

    BalasPadam
  3. Hai..good luck..blogwalking dr GA yg sama..:)

    http://qiyasaad.blogspot.com/2015/06/3rd-giveaway-sulaman-lace-heaven.html?m=1

    BalasPadam
  4. Cik Mimie singgah dari GA yang sama :)Gudluck ye :)

    ttp://norshamimi.blogspot.com/2015/06/3rd-giveaway-sulaman-lace-heaven.html

    BalasPadam
  5. Singgah dari GA yang sama, best of luck.Jom sertai juga Giveaway EFG Mega Raya 2015, hadiah sehingga RM 3100 menanti pemenang di http://www.anajingga.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015.html

    BalasPadam
  6. Singgah dari GA y sme.. All the best all :)

    http://fifiemissyou.blogspot.com/2015/06/3rd-giveaway-sulaman-lace-heaven.html

    BalasPadam
  7. Tahniah mennag ! http://fuzamusa.blogspot.com/2015/06/keputusan-3rd-giveaway-sulaman-lace.html

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...