lazada

Puteri Kenari

blog ini adalah blog peribadi.Dalam masa yang sama, saya adalah seorang peniaga online dan sudah mendaftar dengan ssm

Khamis, 27 Ogos 2015

Glow glowing beauty skin memulihkan kulit bermasalah


Glow glowing beauty skin .
Glow glowing beauty skin memulihkan kulit bermasalah.
HARGA PASARAN RM 69.00 sm /73.00 ss.

Glow glowing beauty skin …Sesuai untuk sebarang jenis kulit. 
Kulit gelap, 
Kusam dan 
Tak bermaya 

Kelihatan makin putih dan berseri…
Kulit yang dah putih semakin putih semulajadi.

Glow glowing dapat membantu kulit sensitif memelihara kulit mereka dengan lebih baik.

              Pengantin baru kita ni adalah duta Produk Glow Glowing yang tengah top ni.Dahulu , wajah Sheera memang bermasalah.Tetapi semenjak menjadi duta Produk Glow glowing ni, kita boleh lihat betapa cantiknya kulit Sheera.

 Cantik kan?

Kelebihan Glow glowing beauty skin :

~Mencerah dan melembutkan kulit.
~Melambatkan penuaan (kulit tegang).
~Mengecilkan liang pori terbuka.
~Menghilangkan serta mencegah jerawat dan jeragat.
~Meghilagkan bintik hitam dan parut jerawat.
~Menjadikan tona kulit sekata.

Glow glowing beauty skin adalah produk skincare 4in1.

COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP:
~ membersih kulit wajah.
~ menanggalkan sel kulit mati.
~ menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit.
~ wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya.
~ menghaluskan dan mencerahkan kulit.
~ mengurangkan kedutan dan garis penuaan.
~ dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa.

Day pinky beauty Rm 25.00
DAY -PINKY BEAUTY:
~ melindungi kulit wajah dari sinar uv.
~ menghilangkan flex hitam.
~ menjadikan tonasi kulit lebih sekata.
~ menghalus & melicinkan kulit.


NIGHT GLOW:
 ~Menghilangkan flek hitam.
 ~Menjadikan tonasi kulit lebih sekata.
 ~Menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah.
 ~Mengurangkan kedutan/ garis penuaan.


NIGHT GLOWING:
~ mencerahkan kulit wajah.
~ mengecilkan lubang pori-pori.
~ menghaluskan kulit wajah.
~ mengurangkan parut jerawat dan jeragat.
~ merawat kulit yang bermasalah.

CARA PENGGUNAAN:

Siang:
~ Bersihkan muka dengan Collagen gluta Q 10 soap(Guna 2-3 kali sehari).
~Selepas cuci muka , pakai Day-Pinky Beauty.

Malam:
~ Bersihkan muka dengan Collagen gluta Q 10 soap.
~Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam.
~Selepas 3 malam gunakan Night Glowing selama 3 malam.
~Selang seli Night Glow dan Night Glowing setiap 3 malam.

TESTIMONI






YANG PENTING!!! LULUS KKM!!!

Penambahan:

Toner treatment RM 35.00.

BERMINAT???

HUBUNGI /SMS/WHATSAPP 0192057039  UNTUK TAWARAN HARGA.


Selasa, 25 Ogos 2015

Giveaway birthday mum&sister tengkubutang

             Giveaway birthday mum&sister tengkubutang ni dilanjutkan oleh tengku butang sehingga 31hb Ogos 2015.So, adalah masa lagi untuk saya join.Kalau korang nak join, bolehlah klik banner di atas ni.

             Saya memang dah lama follow tengku butang ni...tapi memang tak larat nak join bila tengok syaratnya yang banyak.Sebab tu saya abaikan aje.huhu...Tapi Tengku butang dah invite saya kat komen blog.Tak apalah...saya support.Manalah tahu kot boleh menang kan...

             Satu jam lima minit saya habiskan masa untuk penuhi semua syarat.Itupun satu instagram kepunyaan Farahanim tak dapat masuk melalui link yang diberikan.Rasanya memang agak berat syarat ni sebenarnya.Nasib baik tarikhnya dilanjutkan.Kalau tak, saya tak sempat join kot...

            Apapun, saya nak ucapkan selamat hari jadi buat emak dan adik Tengkubutang.Semoga mereka sentiasa dimurahkan rezeki dan terpelihara hidup mereka dalam lindungan Allah s.w.t. Aamiin...

Terima kasih Tengkubutang.Jom join giveaway ni ya...masih ada masa.Siapa tahu pengorbanan anda satu jam boleh membawa tuah. * Klik Banner *

           

Tamak dropship meletihkan

               Apa pula tajuk ' Tamak dropship meletihkan ' saya ni macam bersungut aje.Bukan...Sebenarnya saya nak bercerita tentang dropship yang saya buat sekarang ni.Memang saya terliur tengok macam-macam produk yang ditawarkan untuk dropship.Tapi tak tahu mana satu yang saya nak pilih.

               Pada mulanya memang saya pilih pakaian sebab ianya sangat menarik bagi saya.Tetapi entah macam mana, adik saya memperkenalkan Ephyra sebagai supplement yang memang terbaik pernah dia cuba.Tergerak hati nak cuba jual, tapi tak mampu saya nak jadi agen.Jadi saya mencuba dropship Ephyra.

               Pilih punya pilih, adalah beberapa agen kosmetik dan baju,blouse, tudung dan sebagainya muncul dalam hidup saya.Tetapi bila saya berada di dalamnya, saya tak tahu macam mana nak tumpukan perhatian kerana terlalu banyak pilihan dan terlalu banyak produk nak di iklankan.Otak saya dah mula blur-blur alam gitu.huhuhu...

               Saya terpaksa hentikan tumpuan kepada pakaian kerana ianya memerlukan tumpuan yang lebih teliti. Memang mudah kalau hanya iklan dan jual.Tetapi bagi saya, kalau nak jual kepada pelanggan, saya kena prihatin pada saiz dan jenis kain.Tetapi saya tidak punya kemahiran itu.Jadi, saya tumpukan kepada dropship produk kecantikan terlebih dahulu.

              Bukan semudah yang saya fikir.Saya perlukan maklumat dan ianya tak boleh saya copy paste sembarangan.Saya terpaksa menjejak satu persatu produk dari official dan mengedit mengikut kefahaman saya secara ringkas dan padat.

              Alhamdulillah...dalam masa berbulan-bulan, saya mula mengerti apa produk yang saya jual..Semuanya kerana pelanggan yang banyak soal, membuatkan saya berusaha segigihnya mencari ilmu.Bukan nak mengempen...tapi saya nak kongsikan sesuatu hari ini

Produk supplement collagen berlambak-lambak di pasaran.Macam mana nak tahu apakah fungsi yang kena dengan kita?

              Setiap produk mempunyai sukatan dan kandungan yang berbeza.Kita perlu mengetahui apakah isi kandungan produk tersebut.Kehebatan dan harga bergantung kepada sebanyak mana stemcell buah buahan yang digunakan.Khasiat buah-buahan yang di stemcell pula adalah dari buah yang berbeza dan punya khasiat yang berbeza.Dari situlah kita boleh memilih buah apa yang khasiatnya lebih kita yakini khasiatnya.

              Tepuk dada tanyalah dompet.Mampu, kita beli.Agak bajet kurang, boleh pilih yang harga kurang.Brang murah tak semestinya tak berfungsi, tetapi mungkin tak secepat produk yang lebih stemcell. Itu pendapat sayalah kan...dari pemerhatian.Tetapi ada juga produk yang harga tak semahal mana, tapi ok juga.Saya ingat nak bua entry untuk cerita khasiat tumbuhan untuk memudahkan rujukan korang memilih produk dan kandungan.Insyaallah...Cuma...kita kena rajin pilihlah kan...Maklumat kan di hujung jari sekarang...

              Lepas tu nak cerita pasal skincare pulak.Skincare sekarang ni terlalu banyak di pasaran.Apa yang kita perlu tahu adalah jenis kulit kita dan apakah masalah kita.

              Kalau kulit sensitif, kita kena tahu apakah yang perlu elakkan dalam satu-satu produk kecantikan.Apa yang saya sempat baca, Vitamin E berlebihan boleh menyebabkan parut jerawat menjadi hitam.Kulit sensitif tak boleh guna produk yang ada alkohol.Kena betul-betul prihatin.Sekarang ni pulak, produk dah macam-macam jenis.

             Apa yang penting, kita perlu google produk yang kita target sebelum beli.Kita tak boleh tanya penjual...sebab penjual kebanyakannya akan promote aje supaya orang beli.Masa tu ,semuanya baik.hahaha...Tapi itulah yang saya sedang elakkan.Selagi boleh, saya akan cuba membantu pelanggan saya.

            Hakikatnya, bukan semua produk sesuai untuk kita.Kalau orang lain guna punyalah cantik,tapi bila kita guna, adeh...tak berubah atau makin teruk.Apa yang kita perlu tahu ialah feed back atau testimoni pengguna.Sama ada dalam blog ataupun forum.Cubalah selidik apakah yang dikatakan pengguna.Kalau rasa yakin barulah beli.Tak boleh salahkan penjual juga...sebab tidak semua pengguna sesuai dengan sesuatu produk.Semuanya mengikut penerimaan badan seseorang.

           Tapi awas!!! jangan beli yang jual terlalu murah...bimbang kena yang palsu.Murah sikit tak apa...mungkin dia beli borong dan cuba bantu pembeli yang nak guna produk tapi kurang mampu.Tapi yelah kan...jual murah ni memang boleh bantu yang kurang mampu...tapi ianya boleh menjatuhkan nilai sesuatu produk.

            Kalau produk yang memang jual mahal tu, saya no komenlah kan...barang baik memang mahal...Tapi bukan semua yang murah tu takde kualiti.Cuba kita tengok D'herbs, SDM, Jamu Jelita, V' Asia dan beberapa lagi, memang barang jualan mereka agak murah berbanding yang lain.Tapi mereka meletakkan harga murah dengan niat membantu dan mereka mantainkan harga supaya tiada yang mengambil kesempatan.

            Inilah sahaja yang saya nak konsikan hari ini.Tetapi kenapa tajuk tamak dropship meletihkan ?
Begini...Rasanya pendapatan dropship produk kosmetik sahaja pun dah memadai buat saya.Dropship bag, baju, kasut dan sebagainya tidak dapat saya beri perhatian lebih.Saya memilih satu untuk tetap.Yang lain tu ikut masa terluang ajelah... tamak dropship meletihkan otak saya.

           Memang betul apa yang pernah saya baca. Perniagaan tak perlu banyak produk... jual karipap sahaja pun mampu jadi jutawan kalau kena dengan caranya.Insyaallah...banyak lagi nak cerita.Tapi biarlah dalam entry yang lain.Insyaallah...

Jumaat, 21 Ogos 2015

Yuume Rosehip suppliment.



Yuume Rosehip suppliment.

RM149SM/RM155SS
TERMASUK POS

20SCHET/BOX

UNTUK HARGA DISKAUN,

HUBUNGI SMS/WHASTAP 0192057039.

            Penemuan terbaharu yang mulai popular bagi mereka yang ingin mengekalkan kecantikan,iaitu Khasiat buah rosehip yang mampu mencantikkan dan memutihkan kulit tanpa dicemari bahan kimia.Sayangnya buah Rosehip tidak terdapat di Malaysia.

            Yuume Rosehip merupakan suplement yang diadun dariformula dari buah rosehip. Kelebihan utama Yuume Rosehip adalah utk memutihkan kulit, merawat segala masalah kulit dgn memperbaiki tekstur kulit yg kering dan kusam. Juga sangat berkesan untuk jerawat, jeragat, resdung dan sebagainya.

Kelebihan YuuMe Rosehip :

~ 10x lebih putih melepak!
~ 10x lebih muda remaja!
~ Terbukti mengandungi 50% lebih vitamin C
~ Mempercepatkan pemulihan parut!
~ Mengatasi masalah jeragat
~ Menghapuskan jerawat dengan lebih pantas!
~ Menguatkan kuku, rambut serta tulang
~ Memutihkan kawasan intim dan pelipat
~ Mengatasi masalah liang roma terbuka
~ Menghilangkan garis halus penuaan
~ Badan lebih cergas dan bertenaga
~ Merangsang seri wajah .


Cara pengambilan :
~ Koyak dan tuangkan sahaja ke dalam mulut.
~ Kemam sehingga yuume rosehips mencair dan bergabung dgn enzim air liur.
~ Consume semasa perut kosong pada setiap pagi dan jgn lupa jauhi kafein dan minum ais.

Ingredients : 100% original dari sumber buah Rosehip segar dan gabungan istimewa bersama Astaxanthin, Vitamin C, Apple stemcell, Glutathione, Ovine Collagen, Grapeseed, dan Kiwi

Kelebihan utama adalah utk memutihkan kulit, merawat segala masalah kulit dgn mbaiki texture kulit yg kering kusam. Juga sangat berkesan utk jerawat, jeragat, resdung dan berbagai masalah kulit. Buah rosehip akan mmberikankita kulit baru yang cerah bersih.

 Korang kenal tak siapa ni?Kalau sebut Eyka Farhana,sayapun dua kali pandang.Tapi dia nilah Amy Amiliana yang kat dalam drama tu.comel kan?
 Tengok gambar sebelum dan selepas.



 Yang ni sorang lagi artis yang semakin cantik sekarang.Rupa-rupanya inilah rahsia kecantikan Zara Zia.






BERMINAT???

HUBUNGI SMS/WHASTAP 0192057039.

Goyah

Tat kala siang membuka tirai
Goyahku mula terungkai
Apakah siang ini membawa sinar
Atau bakal menamatkan segala impian

Tat kala Bulan menyinari malam
Goyahku bertandang lagi
Hati berkata menyapa kegelapan
Mungkinkah harapanku kan menghilang

Tat kala fajar menyinsing
Goyahku memaksaku lena lagi
Buanglah goyahmu ke dalam mimpi
Agar semuanya pergi

Tat kala Azan subuh mengulit sepi
Terkejut aku dari mimpi
Alhamdulillah...aku bisa bangkit lagi
Akan ku tempuh segalanya kini

Goyah goyah pergilah
Akukan bangkit bersama zikrullah
Agar bisa aku bahagia
Meskipun dugaan menunggu di tangga

Ku zikir namamu ya Allah dihati
Kuselawat atasmu ya nabi
Ku ukir semangat baharu
Semoga kita dapat bertemu

Nukilan

AR(V)US

Khamis, 20 Ogos 2015

Aurawhite Bubbly supplement untuk remaja

 Aurawhite Bubbly .
Harga Pasaran Rm 80.00 sm/Rm 90.00 ss.
1jar :500gm(tahan sehingga tiga minggu)
Pos Rm6 sm/Rm10 ss.

NAK HARGA LEBIH MURAH,SILALAH HUBUNGI SMS/WHATSAPP 0192057039 .

               Aurawhite bubbly diformulasikan khas untuk remaja 12 - 25 tahun..Ianya seuai untuk remaja lelaki dan perempuan.Produk ini untuk kulit,rambut,kuku,minda dan energy booster.Berperisa sweet candy Strawberry yang sedap.

              Seperti yang kita sedia maklum,para remaja tidak akan terlepas dengan masalah kulit berminyak kerana perubahan hormon .Membekalkan nutrisi terbaik untuk kecergasan remaja masakini yang aktif dan lasak, serta banyak menghabiskan masa di luar rumah.

             Siapa tengok RINDU AWAK 200% mesti kenal pelakon Ayda Jebat kan…Jom Kita Bongkar Rahsia kecantikan beliau.
 Keistimewaan Aurawhite Bubbly :
~ Mencerahkan kulit dan Melembabkan Kulit.
~ Merangsang penghasilan Collagen semulajadi Remaja.
~ Memberi Tenaga dan Badan tidak cepat Letih.
~ Bagus untuk daya Ingatan terutama Pelajar.
~ Mengatasi masalah Kulit Berjerawat , Berminyak , Berparut dan Berjeragat.
~ Mengurangkan rambut gugur dan rekahan tumit kaki.
~ Menyerlahkan aura wajah
~ Membuatkan kulit sihat bersinar dan kekal halus
~ Mengekalkan kesihatan tubuh bada
~ Dihasilhan dari kolagen peptida salmon, madu manuka, ekstrak biji anggur, vitamin C, E & A


 Cara pengambilan:

~ Makan 1 sudu AURAWHITE BUBBLY sebelum sarapan dan sebelum tidur.
~ Kemam sehingga cair dan nikmati rasanya.
~ Boleh diambil remaja lelaki dan perempuan berusia dari 12 tahun ke 25 tahun.
~ Banyakkan Mium air kosong atau air masak untuk lebih berkesan.
~ Kesan seawal 7 hari bergantung kepada individu.. kesan terhadap setiap individu tidak sama.
~ Period boleh ambil pada hari ke-4 .

Kandungan Aurawhite bubbly :
Hydrolyzed Tilapia Collagen Peptide, Vitamin A, B, C, D & E, Blueberry, Strawberry, Amino Acids, Acerola Cherry, Manuka Honey, Grapeseed.

BERMINAT???

HUBUNGI SMS/WHATSAPP 0192057039 .

Aura shine Aurawhite booster pencerah

Aura shine Aurawhite .
60 tablet untuk sebulan.
Harga : RM98.00/105.00


            Aura shine adalah salah satu tablet yang mudah dikunyah. ia berfungsi sebangai booster bio pencerahan yang membantu bertindak lebih cepat. Gabungan Aura shine bersana Aurawhite Gluta Collagen memberi impak yang luar biasa.

          Aura shine adalah gabungan 3 perisa yang hebat iaitu orange, strawberry dan pudina. Mengandungi 60 biji tablet dengan harga yang berpatutan. Aura shine bermanfaat bukan sahaja untuk kulit tetapi juga untuk kuku,rambut,bibir seksi, mata dan kesihatan anda.

           Hanya perlu makan 2 biji sehari mudah di bawa kemana sahaja . Rasai kesegarannya dengan Aurashine.Aura shine juga mengandungi 26 vitamin & mineral membantu mengaktifkan sel kulit, melembap, mencerah serta menganjalkan kulit dan awet muda.Aura shine juga Sesuai untuk lelaki dan wanita

Kebaikan Aura shine :
 Mata dan Muka
~ Membuatkan mata lebih bercahaya.
~ Memudarkan lingkaran gelap bawah mata.
~ Menghilangkan parut & jerawat .
~ Mengurangkan pigmentasi , jeragat & melasma .
~ Mengawal kulit dari berminyak
 Rambut:
~ Mengurangkan keguguran rambut .
~ Rambut bersinar dan tidak mudah putus.
~Menyihatkan kulit kepala dari berminyak dan kelemumur.

Kulit :
~ Membantu Mencerahkan kulit.
~ Menyamaratakan kulit secara keseluruhan.
~ Anti penuaan dan kadar anti oksidan yang tinggi .
~ Mengurangkan Eczema .
~ Merawat jerawat & ruam halus di badan .
~ Mengekalkan kelembapan kulit .
~Mengawal kulit dari berminyak.
~Mengurangkan pigmentasi , jeragat & melasma.

Tulang & Tubuh badan:
~ Menguatkan gigi .
~ Memberi Tenaga & Stamina lebih tinggi.


CARA PENGGUNAAN:
~Pengambilan 2 biji sehari pagi dan malam semasa perut kosong.
~Sebotol mengandungi 60 biji tablet. Penggunaan selama 30 hari.
~Banyakkan minum air kosong.
~Untuk kesan yang lebih cepat,Gabungankan pengunaan AuraShine bersama Aurawhite gluta .

KANDUNGAN BAHAN:
Kolagen
Gluta
Co Enzyme Q10
Vitamin A B C D E & B6
Omega3 Ikan Salmon
Pitera

OFFER!!

RM 85.00
Free postage.

HUBUNGI SMS/WHATSAPP 0192057039 SEKARANG!!!

Selasa, 18 Ogos 2015

CMD Revell mineral drop merawat berbagai penyakit

CMD Revell mineral drop 120ml .
Harga Pasaran 120ml: Rm 180.00/190.00
Harga Pasaran 65ml : Rm 99.00

Harga OFFER:  SMS/WHATSAPP 0192057039 .

             Rata-rata orang bercakap tentang CMD yang mampu mengubati berbagai penyakit.Apa yang paling digemari adalah fungsi slimmingnya yang sudah terbukti berkesan kepada ramai pengguna.Kalau kita buka facebook, memang terdapat banyak testimoni pengguna yang sudah berjaya membuktikan keberkesanannya.

Apa itu CMD Revell mineral drop :
~ CMD Revell mineral drop adalah Sumber mineral terbaik dari  Tasik Great Salt, Utah.
~CMD Revell mineral drop merupakan titisan beralkali yang diadun dari gabungan 72 mineral surih semulajadi, dalam bentuk cecair yang mudah diserap. 
~CMD Revell mineral drop membantu mengimbangi tahap pH dalam badan untuk mengekalkan kesihatan yang baik agar mampu menyerap suplemen lain dengan lebih berkesan.
~CMD Revell mineral drop boleh diamalkan oleh ibu mengandung, dalam pantang dan menyusukan anak.
~CMD Revell mineral drop tiada pantang larang dan boleh diambil bersama supplement lain.



Khasiat :
~Menyingkirkan toksin dalam badan
~Membantu meningkatkan stamina dan imuniti melawan penyakit
~Mampu merawat darah tinggi
~Mengurangkan kolestrol dalam darah
~Mampu merawat kencing manis
~Mampu merawat penyakit gout
~Membantu menurunkan berat badan.
~Setelah pengambilan secara konsisten dapat membantu anda mencapai kesihatan optimum seawal 2minggu.
~Beberapa fungsi lain yang sedang di selongkar keberkesanannya.

 Bagaimana CMD Revell membantu dalam penurunan berat badan?

1. Membantu mengawal selera makan (rasa cepat kenyang).
2. Menyingkirkan toksin dalam badan.
3. Membekalkan zat-zat yang diperlukan oleh badan.
4. Meningkatkan stamina dan tenaga.
5. Merawat masalah sembelit.


CARA PENGGUNAAN CMD REVELL
~Setiap kali ketika makan,titiskan 5-10 titisan CMD Revell .
~Ianya mampu meningkatkan metabolisme dan memenuhi keperluan nutrisi dalam diet .


ATAU

~Campurkan 30-40 titisan ke dalam botol 1.5Liter air
~minuman untuk kegunaan seharian, mudah dibawa ke mana terutama aktiviti riadah atau ke pejabat.


Untuk dapatkan kesan penurunan berat badan yang lebih cepat, boleh amalkan petua ini, 
~campurkan 20-40 titisan CMD Revel bersama 500ml air mineral @ air masak. 
~Kemudian campurkan beberapa hirisan lemon/limau direndam di dalam air.
~Sila minum air yang banyak semasa pengambilan CMD untuk melancarkan proses detoksifikasi.

CMD PELBAGAI KHASIAT:

Aplikasi CMD untuk Kesihatan
Membantu Mengatasi Masalah Kesihatan

1. Masalah Penglihatan : Rabun dekat, rabun jauh, katarak.
CMD 20 – 40 titis (anak-anak : 1/2 berat badan) sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.

2. Penyakit Alzheimer 
CMD 20 – 30 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

3. Penyakit kulit
CMD 20 – 40 titis sehari, dibahagikan dalam beberapa kali minum. dan sapukan CMD yang telah di sebatikan ke dalam air bersih (1 titis tiap 10ml) dibahagian kulit yang bermasalah.


4. Menghilangkan Gatal kulit
CMD sebatikan dengan air bersih (40 titis/50ml) kemudian sapukan pada kulit yang gatal setelah kulit dicuci bersih.

5. Kuku rosak
CMD 20 – 40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum. Rendam kuku dalam air hangat yang dititiskan CMD (40 titis/50ml selama 20 minit).

6. Bisul, Jerawat
CMD 20 – 40 titis (anak-anak : 1/2 berat badan) sehari, dibagi dalam beberapa kali minum. Picit bisul, jerawat dengan CMD yang telah disebatikan dengan air bersih (2 titis tiap 10ml).

7. Memutihkan Kulit
CMD 15 – 20 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum. CMD beberapa titis ke body lotion, gunakan setiap habis mandi.

8. Rambut gugut, Rambut Beruban / Pewarnaan pd rambut
CMD 15 – 30 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum. titiskan CMD 3 titis di shampoo saat meramas, picit kepala. Larutkan CMD 1 titis ke dalam 10 ml air, sapukan ke kulit kepala sebagai tonik.

9. Menurunkan Berat Badan
CMD meningkatkan metabolisme dan memenuhi keperluan nutrisi dalam diet. CMD 10 titis sebelum sarapan, 10 titis sebelum makan siang, 10 titis malam.

10. terseliuh / bengkak
CMD 15 - 30 titis sehari (anak-anak : 1/2 berat badan), dibahagi dalam beberapa kali minum. Sapukan beberapa titis CMD di bagian yang bengkak.

11. Peminum alkohol
CMD 10 – 20 titis ke dalam minuman. Menghilangkan efek negatif kerana minuman beralkohol (muntah, sakit kepala dan sindrom ‘hang over’).

12. Memutihkan Gigi, Mencegah gigi berlubang, Gusi bengkak berdarah (Ginggivitis)
CMD 2-3 titis campur dengan ubat gigi.

13. Sakit Gigi
CMD 1 – 2 titis, terus pada gigi yang sakit.

14. sakit ulcer
CMD 15 – 30 tetes (anak-anak : ½ berat badan) sehari, sapukan CMD yang telah dilarutkan (2 titis dalam 5 ml air masak) atau dikumur-kumur.

15. sakit tekak 
CMD 20 – 40 titis (kanak-kanak : ½ berat badan) sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

16. gastrik
CMD 15 – 40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.

17. Sembelit
CMD 10 titis setiap bangun tidur pagi. CMD 15 titis dalam air suam setelah sarapan, dan CMD 10 titis sebelum makan siang.

18. Cirit birit
CMD 10 – 30 titis (anak-anak : ½ berat badan) sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

19. sakit perut
CMD 15 - 20 titis dalam 500 ml air, minum secara berperingkat


20. Sakit sendi, sakit urat
CMD 20 - 40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum. Sapukan beberapa titis CMD di bahagian yang bengkak, sakit.

21. Sakit bahagian Saraf 
CMD 20 - 40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum. Sapukan beberapa titis CMD di bahagian yang sakit.

22. Masalah tulang rapuh / Osteoporosis
CMD 20 – 40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

23. Hipertensi (Tekanan Darah Tinggi), Stroke
CMD 15 - 30 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.


24. Tekanan Darah Rendah
CMD 15 – 40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.


25. Kencing Manis
CMD 15 – 40 titis (anak-anak : ½ berat badan) sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

26. Kolesterol Tinggi
CMD 20 – 40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa hari.

27. Penyakit Kurang Mineral
Tambahkan 30 titis TM-1 setiap hari. CMD akan membantu melindungi anda dari semua penyakit.

Menjaga Kesihatan

1. Meningkatkan Stamina
CMD 20 – 40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.

2. Mencegah mengantuk
CMD 10 – 15 titis dalam segelas air minum.

3. Minuman Bersoda
CMD beberapa titis ke dalam minuman bersoda, mengurangi efek bahaya soda dan kemasaman.

Mengganti Elemen/Mineral, Elektrolit
Mengembalikan Mineral .




           Sekarang ni memang berlambak-lambak testimoni yang boleh kita jumpa di Internet.Semua testimoni banyak kerana ianya memang berkesan.Kalau nak cuba dulu, boleh beli yang kecil tu dulu...Kalau nak beli yang besar terus lagi jimat.

Berkenan nak order atau tawar menawar harga?

SMS/WHATSAPP 0192057039 .





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...