lazada

Puteri Kenari

blog ini adalah blog peribadi.Dalam masa yang sama, saya adalah seorang peniaga online dan sudah mendaftar dengan ssm

Khamis, 19 Mei 2016

Perlaking putihkan kulit

 PERLAKING.
KANDUNGAN: 30 SACHET.
HARGA PASARAN: RM160.00

OFFER :RM120.00 SM/RM125.00 SS.

HARGA INI SAH SEHINGGA DIBERITAHU

PERLAKING membantu anda mendapatkan kulit idaman! Suami dan rakan-rakan pasti puji anda setiap hari! Makan cuma 1 sachet sebelum  sarapan dan terus dimakan tanpa perlu dibancuh.

3 bahan penting dalam PERLAKING serta khasiatnya :-

1. Serbuk Mutiara Filipina
- Lebih ringan , berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yg tinggi
- Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagain bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit
- Bersifat antiradikal bebas . Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya . Hasilnya kulit yg cantik , gebu tanpa cela dihasilkan
- Mengecutkan jerawat

2. Kolagen Ikan Salmon
- tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
- Kolagen yg lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina , Korea dan Jepun
- Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
- Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu dalam kesihatan dan kecantikan
- Memudarkan parut dan menggebukan kulit

3. Acid Hyaluronik Gred A
- Lebih halus dan bermineral
- Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
- Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan
- Melembapkan kulit

Bahan lain : Vitamin E & Grapeseed Extract sebagai antioksidan , dan menyokong komposisi kolagen dan serbuk mutiara dalam badan

==============================
KELEBIHAN :-

✔ Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
✔ Membuatkan kulit semakin flawless, gebu dan glow seolah olah memakai makeup
✔ Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat
✔ Jeragat semakin pudar seawal pengambilan
✔ Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang
✔ Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan-lahan akan pudar/hilang
✔ Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead
✔ Kulit awet muda, tegang dan cantik serta banyak lagi kebaikan lain
✔ Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal daripada Pakistan
✔ Tak ada apa-apa pantang termasok caffein

KEHEBATAN :-

✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
✔ 14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu
✔ 28 hari lahir kulit baby terpancar
seluruh badan

KEBAIKAN :-
- Mencerahkan dan menggebukan kulit
- Membuatkan kulit kelihatan lebih berseri
- Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
- Menghilangkan kesan parut dan jerawat
- Mengurangkan masalah jeragat
- Kulit nampak lebih anjal dan awet muda

Cara penggunaan:
~koyakkan sachet dan tuang ke dalam mulut.
~Nikmatilah rasa anggur setiap pagi sebelum sarapan atau sebelum tidur.
~Minum air yang mencukupi iaitu sekurang-kurangnya 2liter sehari.
 Sukacita saya nak perkenalkan kawan merangkap salah seorang supplier saya ,Amy yang berani mencuba sendiri produk jualannya.Gambar ini adalah hasil selepas 28 hari beliau makan perlaking.Putih melepakkan?
 Gambar ni adalah kotak terkini perlaking sepwrti gambar paling atas tu.
 Gambar ni,adalah gambar packaging sebelum ini.Ia dimasukkan ke dalam botol.Perlaking baru ni mereka masukkan ke dalam kotak.
 Gambar ni pulak,saya nak tunjukkan gambar sachet yang terbaharu selepas produk ini meletup-letup di pasaran.Stok barang selalu sahaja terputus akibat permintaan yang tinggi.Alhamdulillah...walaupun permintaan tinggi,pemiliknya tidak menaikkan harga,sebaliknya menawarkan harga istimewa Rm120.00 dan ianya sah sementara hq menaikkan harga.

Sebagai meraikan hari ulang tahun kelahiran pemilik produk ini iaitu Safiey Ilias,beliau membuat tawaran harga untuk tiga hari iaitu 28,29 dan 30 haribulan Mei 2016 ini.Kalau ada yang membaca ketika saya menulis post entry ni, bolehlah nak order cepat sebelum tarikhnya luput.

Kalau korang baca selepas tarikh tersebut,saya mohon maaf ajelah ya...sebab ianya sah sehingga tarikh tersebut sahaja.
 Gambar kat atas ni adalah pemilik produk Perlaking yang membuat percubaan ke atas dirinya sendiri untuk membuktikan keberkesanan produk beliau.

Bersama ini saya sertakan testimoni terakhir dari saya.
Kalau kita perhatikan,gambar kiri tu di dalam cahaya terang kan...dan gambar kanan tu cahaya kurang.Ini bermakna,gambar kanan tu membuktikan bahawa gambar ni adalah sebenar,bukan edit.Walaupun kurang pencahayaan,dengan perlaking,wajah kelihatan lebih cerah dan gebu.Betul tak?

Akhir kata dari saya, nak lebih bukti testimoni,silalah google.Ada banyak sangat testimoni dari pengguna perlaking.

Terus terang,saya belum cuba.Buat masa ni,saya nak rampingkan badan dengan kopi kembali jelita.Rasanya lemak kat perut pun dah mengecil.Walaupun saya tidak gemuk sangat,tetapi bukan mudah nak hilangkan lemak tepu kat perut tau...

Saya consume dengan vitamin c Pahang Pharma untuk membaiki kulit yang sunburn teruk akibat selalu terdedah kepada ultra violet sejak bekerja ni.Apa tak hangus?pukul satu je balik rumah naik motor.pukul dua,pecut semula ke tempat kerja. Bukan muka je hitam,tapi tangan pun hitam.Dah jadi mak belang je saya tengok.

Dengan consume 2 produk ni,Alhamdulillah... kulit saya dah kembali pulih sekata.Tapi hasrat nak cuba perlaking turut berkobar-kobar.maunya tidak?Jealous juga melihat Amy yang dah putih jafi sangat cun.

Kalau korang nak order Perlaking,whatsapp aje saya ya... 0192057039

Maaf kalau mutu penulisan saya tak cantik. Nak buat macamana...guna telefon je ni tau...janji boleh...

2 ulasan:

  1. produk yang tengah meletop2 sekarang ni...

    BalasPadam
  2. Sayang kan teman wanita anda?. Mahukan teman wanita anda mempunyai bentuk badan menawan?. Payudara besar dan anjal. Punggung yang gebu dan montok?. Jangan bertangguh lagi. Hubungi kami. Layari web kami untuk info. kami sedia membantu.

    [KETAHUI LEBIH LANJUT BAGAIMANA BESARKAN PAYUDARA ANDA]

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...