lazada

Puteri Kenari

blog ini adalah blog peribadi.Dalam masa yang sama, saya adalah seorang peniaga online dan sudah mendaftar dengan ssm

Khamis, 17 Mei 2018

Sukaneka hari pekerja

          Belum pernah lagi saya dengar ada orang buat sukaneka hari pekerja. Biasanya, hari pekerja ni cuti kerja tetapi kerja rumah melambak kena buat.

          Kalau program yang kita tak sertai, kita cuma boleh ambil gambar dan share. Tapi kalau kita alami sendiri ,sudah pasti ianya happening kan. .

Jom tengok gambar kami.

          Saya harap ada yang ambil gambar saya comot macam ni. Baru rare.. Tapi nasiblah tak dapat .Pinjam gambar kawan. Harap cikmah tak kisah.. Comot itu happening kan...


          Cuba bayangkan acara masukkan bola dalam jaring sahaja kami score zero. Memang frust.. Tapi happening sangat. Kami enjoy. walaupun dapat spend time sekejap sahaja, seronok tu boleh juga hilangkan rasa penat kerja setahun.
          Ada kek jugak? Special kan? Bukan senang nak tengok kek happy worker day.Sumpah first time ni tau..
          Jamuan, laksam special dari mak basirah. Adoi... Nama mak basirah saya tak ingatlah pulak.. Tau nama anaknya sahaja. Hihi ,

          Perasmian acara potong kek oleh Puan Guru Besar SK Batu Yon. Berebut masing-masing nak ambil gambar. Mana yang selfie, yang selfish semua ada. Haha ..
          Akhir sekali sesi bagi hadiah. Group ada 4 team. Nombor satu, dua,  tiga, empat semua hadiah sama. Tapi kemenangan adalah keseronokan bermain. Janji ada hadiah. Hihi ..

Hadiah dah dapat ,perut dah kenyang, baliklaa ...malam ni terawih, esok dah puasa.

SELAMAT BERPUASA..

1 ulasan:

  1. Seronoknya ada sukaneka time hari pekerja.kalau tengok gambar,memang enjoy benar ye.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...