lazada

Puteri Kenari

blog ini adalah blog peribadi.Dalam masa yang sama, saya adalah seorang peniaga online dan sudah mendaftar dengan ssm

Selasa, 11 Disember 2018

Testimoni vitamin c rosehip mimy beauty


Hai... Assalamualaikum..
Harini nak bagi testimoni diri sendiri.
Testimoni vitamin c rosehip mimy beauty .




          Sebelum ambil vitamin c rosehip dulu, kulit hangus berjemur. Rasa kulit muka dan tangan dah macam buntut kuali. Rasa nak nangis tengok kulit sendiri.Badan letih lesu. Selalu gastrik, badan sakit sakit. Lebih teruk tangan kebas, sakit sampai dalam tulang.

          Doktor kata, saya alami masalah ketegangan saraf. Saya diberi vitamin saraf. Dua tahun saya sakit badan dan kebas tangan. Hujung jari langsung tak boleh rasa apa-apa. Siksanya tuhan je yang tahu. Bayangkan sampai hujung jadi takde deria rasa dan sakit yang amat sangat kalau bergesel dengan apa sahaja. Macam mana nak basuh be***?

          Saya diperkenalkan dengan Vitamin C rosehip dan mula menjadi agen Mimybeauty. Dah nak jual, kenalah test dulu kan... Fungsi yang saya tahu, saya nak kulit putih dan cantik macam artis Korea gitu...hahaha...demand tinggi tu...

          Sebulan je makan set putih kekal, tangan dah tak kebas kebas lagi. Kulit makin cerah. Gastrik, asma, semua berkurang. Rasa sihat je. Sakit badan pun hilang. Lepas tiga bulan, jerawat sebutirpun tak berani naik. Jerawat badan pun hilang. Lima bulan saya ambil vitamin c rosehip ni, tengoklah perubahan saya. Jeragat pun hilang. Alhamdulillah... Rasa muda kembali tau bila sihat. Tengok gambar sebelum tu, nampak sangat muka letih tak bertenaga.

Rasanya kulit dah jadi kuning langsat  kot... Alhamdulillah... Penderitaan 2 tahun berakhir dalam masa sebulan.

VITAMIN C ROSEHIP

1botol Rm 60.00
2 botol vitamin c rm120.
Set putih kekal(+super whitening)
Rm180.00.

Berbaloi tau... Jom grab cepat.

Whatsapp 011-29559915

P/s:
ini adalah post tertunda awal tahun dahulu.

DAH HUJUNG TAHUN KENA POST KAN JUGA WALAUPUN TAK CUKUP DETAIL.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...