lazada

Puteri Kenari

blog ini adalah blog peribadi.Dalam masa yang sama, saya adalah seorang peniaga online dan sudah mendaftar dengan ssm

Memaparkan catatan dengan label Produk sweet muslimah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Produk sweet muslimah. Papar semua catatan

Rabu, 4 Februari 2015

Stoking wudhu' sweet muslimah



                   Hari ni saya nak kongsikan satu lagi produk sweet muslimah yang sungguh mudah digunakan iaitu stoking wudhu' sweet muslimah .

                   Stoking wudhu' sweet muslimah ini dijual dengan harga RM25.00. Ianya direka khas untuk wanita muslimah.Kalau kita nak berwudhu' , cuma perlu tarik ke atas.So, tak adalah perlu kita tanggalkan dan letak ke dalam kasut mahupun beg tangan kita.Betul tak?

                   Kalau berkenan dan nak order, klik aje di sini .

Isnin, 19 Januari 2015

Tudung tiga layer sweet muslimah.

  RM 49.00

                 Semua tudung ini dijual pada harga RM 49.00. Memang cantik dan menggoda dengan warna-warna idaman. Klik http://www.sweetmuslimah.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=1539&url=757 dan pilih warna yang di idamkan.Cepat sementara stok masih ada.
  RM 49.00

  RM 49.00

  RM 49.00

  RM 49.00

  RM 49.00

  RM 49.00

  RM 49.00

  RM 49.00

  RM 49.00

  RM 49.00

Koleksi tudung sweet muslimah

RM 59.00
                Untuk sebarang tempahan, klik * tudung sweet muslimah * . Hanya barangan yang ada stok 

sahaja akan keluar di alamat tadi.  dan klik 'ORDER DI SINI' dalam ruangan yang disediakan..Pastikan 

borang yang disediakan diisi dengan betul .
                
RM 59.00

RM 59.00

RM 59.00

RM 59.00

RM 59.00

RM 59.00

                 Jika kebetulan korang klik alamat di atas dan bertemu stok baru,alhamdulillah... Insyaallah kalau ada stok baharu atau ada tawaran harga, saya akan update.


Khamis, 8 Januari 2015

Baju kanak-kanak sweet muslimah memang cantik.

hanya RM 39.00

                  Hari ini saya nak kongsi gambar baju kanak-kanak keluaran sweet muslimah yang cukup menarik perhatian saya.So, jom kita cuci-cuci mata kat link produck kanak-kanak sweet muslimah ni.Klik kat sini ya...
Hanya RM 39.00
                   Kalau nak cari baju orang dewasa pun ada, boleh juga merayau dan meronda memilih calon baju yang berkenan di hati.Harga pakaian di sini dijamin murah dan berkualiti.sesuai dengan motonya, baju muslimah high grade cotton, sangat-sangat sedap dan selesa.
Hanya RM 39.00
Hanya RM 39.00
Hanya RM 39.00
Hanya RM 39.00
RM 49.00

               Pada tarikh ini, ada potongan harga dari RM 49.00, offer kepada RM 29.00.Cepat sebelum ianya kembali ke harga asal.Atau mungkin ada offer baharu ketika anda membaca tulisan blog ini,jom lihat sebelum beli.Pastikan pilihan warna dan saiz baju anak-anak kita tepat.

               Semuanya cantik-cantik belaka.Bayangkan anak dara kita yang dah sah-sah cute tu memakai pakaian ni,fuh...memang comel macam mak dia...hehe.

               Yang bertanda tujuh tu adalah promosi untuk tujuh hari.Kalau selepas tujuh hari kerana ianya adalah edisi terhad .Mengikut perkiraan saya lah kan...apa yang saya tahu, sebelum ni saya tak nampak baju tersebut di halaman ini.

               Sebenarnya, ini post pertama saya untuk perniagaan affiliate saya yang terbaharu ini.Jenuh juga saya meneropong product dropship dan berbagai jenis pakaian yang memerlukan perkhidmatan saya, tetapi saya puas hati dengan sweet muslimah produk .Ianya menjadi pilihan saya kerana produk yang ada di sini adalah rekaan yang mampu menggugat hati saya.

               Kalau tak nak terus ke baju kanak-kanak,korang boleh juga klik banner kat sebelah kanan tu.Jubah dan baju muslimah yang sungguh menawan.Cuma klik dan order kalau berkenan.Kalau tak berkenan atau belum nak beli, tak ada salahnya melawat-lawat kan...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...