lazada

Puteri Kenari

blog ini adalah blog peribadi.Dalam masa yang sama, saya adalah seorang peniaga online dan sudah mendaftar dengan ssm

Memaparkan catatan dengan label Sallyadanshop. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Sallyadanshop. Papar semua catatan

Rabu, 7 Oktober 2015

Beauty secret by Shalicious


Beauty secret by Shalicious .
Harga pasaran Rm69.00 sm /Rm 73.00 ss.

Produk Terbaru 2015 dan Hot Masa Kini!! 
Beauty secret shalicious (for Whitening and Glowing Skin)


             Beauty secret shalicious adalah supplement kecantikan yg dirumus dari bahan2 semulajadi dan selamat untuk diambil.Beauty secret shalicious merupakan suplement berkolagen yang tip top di pasaran kerana hasilnya yang mampu membuat wajah kita kelihatan glowing.

             Dengan pengambilan Beauty Secret dapat membantu menambah dan menggantikan collagen semulajadi dalam badan yg telah berkurang disebabkan peningkatan usia dan gaya hidup. 
Collagen sangat2 lah penting untuk kecantikan. Kalau ada kedut-kedut dimuka dan pipi turun tu tandanya kita dah kekurangan collagen.So kalau nak maintain gorgeous kenalah ambil beauty secret utk top up balik collagen dalam badan.


Kelebihan Beauty secret shalicious :
~Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
~Mencerahkan dan bagi effect glowing pada kulit muka.
~Menyekatakan tona kulit.
~Kulit kelihatan lebih muda, gebu, lembab dan cantik berseri.
~Mengatasi masalah jerawat.
~Memudar dan menghilangkan jeragat.
~Merawat lingkaran gelap bawah mata.
~Mengembalikan keanjalan kulit ,menghilangkan kedutan dan melambatkan proses penuaan.
~Mengecilkan liang-liang roma.
~Merupakan produk halal dan tiada kesan sampingan.
~ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka.
~ Melambatkan proses penuaan (anti aging).
~ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka.
~ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag.
~ Memudar dan menghilangkan jeragat.
~ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda.
~ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
~ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif.

Cara Pengambilan Beauty Secret :
~Ambil 1 sudu kecil sebelum breakfast dan 1 sudu kecil sebelum tidur pada waktu malam.
~Diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah.
~Pengambilan Beauty Secret tahan selama sebulan.
~Beauty Secret adalah dalam bentuk serbuk.
~Ibu menyusu dan pregnant pun boleh amalkan. Tak mudaratkan baby.

Kandungan Beauty secret shalicious  :
~Collagen
~Ekstrak Biji Anggur
~Strawberry
~Roselle
~Vitamin c

Cara Pengambilan Beauty Secret :
~Ambil 1 sudu teh sebelum breakfast dan sebelum tidur pada waktu malam.
~Sedia dan mudah diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah.
~Pengambilan Beauty Secret tahan selama sebulan.
~Beauty Secret adalah dalam bentuk serbuk bukan cecair
~Ibu menyusu dan pregnant pun boleh amalkan ye....tak mudaratkan baby.
~Malah effect kulit cantik pun akan tersalur kepada baby.

TESTIMONI.





BERMINAT NAK MENCUBA BEAUTY SECRET SHALICOUS???

HUBUNGI SMS/WHATSAPP 0192057039 .

Jumaat, 18 September 2015

Aurora Ibu Kapsul Mutiara penawar parut dari dalam


Aurora Ibu Kapsul Mutiara
HARGA PASARAN Rm 65.00 sm/Rm 70.00 ss.
POSTAGE RM6 (SM), RM10 (SS)


                Sejak dahulu, mutiara menjadi satu bahan yang sangat bernilai kerana khasiatnya yang dipercayai sangat berkesan untuk kecantikan dan juga perubatan. Aurora ibu kapsul mutiara pula merupakan 100% serbuk mutiara asli dari laut dalam Filipina. Hanya dengan sebiji kapsul mampu membuat anda kelihatan cantik.Dijamin tiada racun merbahaya.

Kesan hebat, 3 hari untuk rasai perbezaan pada muka dan badan. Kulit makin cerah, gebu dan anjal. Masalah kulit pun boleh hilang tau.

Manfaat ajaib Aurora Ibu Kapsul Mutiara :
~ Antikedutan.
~ Membuang ulser kulit.
~ Menghapus melasme penyebab freckles,bintik umur dan tompok gelap pada kulit.
~ Menyembuhkan ruam dan bisul.
~ Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat dan semula jadi yang indah.
~ Mencerahkan kulit.
~ Mengandungi pelindung Matahari Asli dan menghapus sun burn.
~ Menggalakkan kulit yang berseri dan lebih muda yang berpanjangan dan menyegarkan.
~ Menggalakkan pertumbuhan kulit yang baru.
~ Menghasilkan kolagen pemulihan.
~ Meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit.
~ Menguatkan folikal rambut.
~ Meningkatkan daya ingatan.
~ Mengawal sistem imun.
~ Menguatkan jantung , melegakan tekanan dan kebimbangan.
~ Mengawal degup jantung dan membantu dalam pemulihan penyakit jantung.
~ Mengurangkan rasa takut, memudahkan kekecewaan dan kemarahan.
~ Memudahkan tidur.
~ Merangsang peredaran darah
~ Menggalakkan tahap kolesterol yang sihat
~ Menguat, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang.
~ Mempercepatkan penyembuhan trauma, fasciitis, gastrik dan ulser duodenum.
~ Menghentikan pendarahan.
~ Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran.
~ Meningkatkan penglihatan.
~ Melapangkan saraf, membuang kahak, berhenti cirit-birit, demam dan keruh spermatorrhea.
~ Membuang bahan-bahan toksik dari badan.
~ Menggalakkan pembangunan otot.
~ Memutihkan gigi dan memperbaiki noticably surut gusi.
~ Memulihkan masalah kulit seperti kulit pudar, blotches merah, jerawat, zits dan jerawat.
~ Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan.
~ Mengecilkan liang pori-pori
~ Menghapuskan jerawat dalam masa 1 minggu atau kurang

APA YANG PENTING!!

~ Tiada pantang larang
~ Kesan cepat seawal 3-7 hari
~ 100% asli dan selamat
~ Halal dan suci
 Cara pengambilan Aurora Ibu Kapsul Mutiara :
~Makan sebiji sehari 15 minit sebelum sarapan.
~Minum air 2-3 liter air putih sehari .
~Expired selepas 3 bulan dibuka.
~Untuk kesan lebih cepat, ambil lagi sebiji sebelum tidur.
~Kurangkan makanan manis kerana lebihan gula dalam darah mengganggu hormon dalam badan . ~Hormon yg terganggu boleh menyebabkan masalah jerawat.









               Bukan sahaja parut di wajah tau.. tapi seruruh badan.Parut kesan kena air panas pun boleh pulih.

BERMINAT DENGAN  Aurora Ibu Kapsul Mutiara ???

HUBUNGI SMS/WHATSAPP 0192057039 .

Khamis, 17 September 2015

Aurora sx kapsul memutih dan mencantikkan kulit


Aurora sx .
Kandungan :30 biji.
HARGA PASARAN RM150.00 sm/ Rm 155.00 ss.

Muka Berjerawat Pasir ?
Malu dengan masalah Jerawat Batu ?
Muka Berparut ?
Muka Berjeragat ?
Masalah Pigmentasi ?
Ingin Kulit Licin & Cerah Berseri dalam Masa satu minggu ?
Aurora SX : Putih , Gebu & Cantik dalam hanya 3 Hari !!


HANYA SEBIJI SEHARI-WAJAH CANTIK BERSERI.MUDAHNYA NAK CANTIK !!

Kelebihan Aurora SX:
~ Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
~ Membuatkan kulit semakin flawless , gebu dan glow seolah olah memakai makeup .
~ Lembut apabila disentuh
~ kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat
~ Jeragat semakin pudar seawal sebijik pengambilan Aurora
~ Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang . SANGAT PANTAS
~ Parut akan dirawat dan dihilangkan beransur-ansur.
~ Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead.
~ Kulit awet muda , tegang dan cantik serta banyak lgi kebaikan lain .
~ Tidak menggemukkan kerana Aurora bebas Collagen yang memudaratkan!
~ Produk ini sangat bagus untuk merawat Jerawat, Jeragat ,Parut dan Memutihkan Kulit .
~ Diluluskan KKM.
~ Tiada kesan sampingan sebab Aurora bebas racun merbahaya hasil ujikaji makmal drpd USM.
~ Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal drpd Pakistan.
~ Tiada apa-apa pantang termasok caffein.
~ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap.
~ 3 hari untuk lihat jerawat kecut.
~ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri.
~ 14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu.
~ 28 hari lahir kulit bayi terpancar seluruh badan.


 Cara Makan Dengan Betul :
~Hanya perlu amik Sebiji aje Sehari.
~Elakkan terlebih dos untuk mengelakkan toksin terkumpul dan mengganggu Organ dalaman kita.
~Pastikan banyakkan minum air masak untuk kesan yang lebih cepat.

PENTING!!!

~Kesan maximum adalah selepas 3 Bulan pengambilan,kulit kita pasti Flawless punya..
~Untuk kesan maximum, pastikan kita minum air masak 2-3 liter sehari.
~Gunakan Sunblock bila perlu.

Kapsul Aurora sx diperbuat daripada:
~Gelatin Halal, 100% bebas dari TBE/BSE .
~Kapsul Aurora sx halal diperbuat daripada tulang lembu yang disembelih mengikut Hukum Islam yang dijamin halal serta mendapat pengesahan dari Jamea Markas Ulum Islam Mansoora Lahore,Pakistan, 
~Badan ini juga telah disahkan oleh JAKIM (Jabatan Kemajuan Islam Malaysia)




                 Kalau kita punya masalah kulit sensitif macam nilah jadinya.Jerawat memang sukar dikaal.Tapi dengan Kapsul Aurora sx , alhamdulillah...kulit gadis ni semakin cantik.
                Siapa tak kenal artis yang bernama Raja Ilya yang terkenal ni kan...Kalau memang kita follow beliau, inilah wajah beliau suatu ketika dahulu.
                Tapi sekarang...tadaa...memang kulit beliau cerah dan berseri.Macam tak percaya kan?

Masalah penghadaman juga dapat diselesaikan dengan Kapsul Aurora sx.

BERMINAT NAK MENCUBA AURORA SX????

HUBUNGI SMS / WHATSAPP 0192057039 .

OFFER RM 120.00/rM 125.00 SS.
FREE POSTAGE.

DZ Garcinia Herbal Plus 500mg berkesan .


DZ Garcinia Herbal Plus 500mg .
1 botol : 60biji .
Harga Pasaran : Rm145.00
Postage Rm6 (sm), Rm10 (ss)


Kelebihan DZ Garcinia Herbal Plus 500mg :-
~ Kesan ketara seawal 1 minggu penggunaan.
~ menghentikan selera makan
~ Menyekat pertambahan b.e.r.a.t badan dan membaiki sistem pengahadaman.
~ Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi
~ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan anda
~ Menghalang pembentukan l.e.m.a.k berlebihan
~ Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak
~ Membuang toksin dalam badan.
~ Tiada masalah kulit menggelebeh.
~ Tanpa perlu bersenam.
~ Membantu mengekalkan berat badan secara sihat (untuk yang dah kurus)
~ Diluluskan KKM (NO MAL15040029T)


Cara pengambilan DZ Garcinia Herbal Plus 500mg :
~Kita galakkan minum air 3-4 liter sehari..
~Pastikan tidur yang cukup supaya hormon badan stabil.
~Hormon tidak stabil tu boleh menambahkan berat badan.
~Kurangkan pengambilan gula kerana gula adalah penyumbang utama obesity.
~Makan nasi 2 kali sehari dalam kadar minimum.
~Kurangkan makanan berminyak.
~Bersenaman 20minit sehari untuk membantu percepatkan pembakaran lemak.
~Untuk kesan lebih cepat, ambil 2 biji pg dan 2 biji mlm sblm makan.
~Amalkan selama seminggu.
~Selepas seminggu hanya ambil 1 biji pagi dan 1biji malam sahaja.

Ingridient:
Teh hijau
Asam Gelugur (Garcinia)
Guarana
Aloevera
Fructus Citrus (limau Nipis)

TESTIMONI DZ GARCINIA JUGA SANGAT MENARIK.









BERMINAT UNTUK MENCUBA PRODUK DZ GARCINIA HERBAL PLUS???

HUBUNGI SMS/WHATSAPP 0192057039 UNTUK HARGA DISKAUN.

Khamis, 10 September 2015

Auraslim shake supplemen kurus .


Auraslim shake .
Harga pasaran rm 180.00.
POS + RM 8 SM / 12 SS.

OFFER  Auraslim shake : 
Rm 160.00 sm/Rm 170.00 ss.
Free postage.


             Adakah anda ada mengalamai masalah perut buncit ? Gemuk ? Sembelit ? Lemak degil ?
Auraslim shake adalah penyelesaiannya.

           Auraslim shake adalah program berkonsepkan pelangsingan terkini dari Korea dengan aplikasi teknologi nano. Auraslim shake  diformulasikan untuk membantu mengurangkan berat badan secara sihat dengan pengambilan secara konsisten.Auraslim shake dihasilkan dengan gabungan buah-buahan segar yang mempunyai khasiat yang baik untuk mengawal berat badan.

           Gabungan enzim dan vitamin yang tinggi di dalam dapat mempercepatkan pembakaran lemak dan menyumbang kepada pembetukan serat didalam tubuh. Apabila seseorang kekurangan serat ia meningkatkan risiko untuk penyakit seperti buasir, sembelit, obesiti, kencing manis, penyakit Chrohn dan diverticulitis.

Auraslim shake mempunyai sifat 4 in1 iaitu" Detox,Burn,Slim and Shape" .

             Adakah anda ada mengalamai masalah perut buncit ? Gemuk ? Sembelit ? Lemak degil ?
Auraslim shake adalah penyelesaiannya.

           Auraslim shake adalah program berkonsepkan pelangsingan terkini dari Korea dengan aplikasi teknologi nano. Auraslim shake  diformulasikan untuk membantu mengurangkan berat badan secara sihat dengan pengambilan secara konsisten.Auraslim shake dihasilkan dengan gabungan buah-buahan segar yang mempunyai khasiat yang baik untuk mengawal berat badan.

           Gabungan enzim dan vitamin yang tinggi di dalam dapat mempercepatkan pembakaran lemak dan menyumbang kepada pembetukan serat didalam tubuh. Apabila seseorang kekurangan serat ia meningkatkan risiko untuk penyakit seperti buasir, sembelit, obesiti, kencing manis, penyakit Chrohn dan diverticulitis.

Auraslim shake mempunyai sifat 4 in1 iaitu" Detox,Burn,Slim and Shape" .


Bagaimana Auraslim shake berkerja :

1 - 7 hari :
~ Memudahkan pelawasan bahan kumuhan.
~ Detoksikasi pembuangan toksin.
~ Meningkatkan kadar metabolisme.

8-15 hari:
~ Pembuangan air besar yang konsisten.
~ Kesegaran dan tahap tenaga bertambah.
~ Berat badan menurun berperingkat.
~ Perut buncit semakin hilang.
~ Bentuk badan mulai langsing.

16 hari ke atas:
~ Sistem penghadaman lebih baik.
~ Badan sihat dan ketahanan lebih baik.
~ Berat badan menurun berperingkat.
~ Perut buncit hilang dan bentuk badan langsing.


Cara pengambilan Auraslim shake :
~Bancuh 2 scoop Aura Slim dengan 120ml air kosong.
~Goncang dan terus minum.
~Pengambilan 2 kali sehari semasa perut kosong atau 30 minit sebelum makan.
~Banyakkan pengambilan air kosong.
~Kurangkan makanan yang berlemak, bergula dan karbohidrat tinggi.
~Lakukan senaman ringan untuk meningkatkan stamina.
~Ambil buah- buahan segar, sayur-sayuran serta makanan berprotein tinggi untuk diet yang seimbang.
~1 jar Auraslim shake boleh tahan sehingga sebulan.
~Rasa Auraslim shake : Masam masam manis campuran buah-buahan.


UTK HASIL YG LEBIH BAIK gunakan AURASLIM ICYCOOL SHAPING GEL ..Satu2 nya lotion pelansingan yang nyaman dan sejuk digunakan.

Testimoni.


Jika mengambil supplement lain seperti AURAWHITE STEMCELL atau AURAWHITE GLUTA COLLAGEN , boleh ambil 1 jam selepas pengambilan Auraslim.

DILARANG SAMA SEKALI UTK PREGNANT MOMMY & BREASFEEDING.

INGREDIENT :-
VEGETABLE CONCENTRATE L - CARTNITINE , MAQUIBERRY , CRANBERRY , RASBERRY , STRAWBERRY , FRUIT FIBRE , KIWI AFRICAN MANGA , GARCINIA CAMBOGIA, ORANGE , INULIN,PINEAPPLE,GRAPESEED

BERMINAT NAK MENCUBA AURASLIM SHAKE ???

HUBUNGI SMS /WHATSAPP 0192057039.

Auraslim icy cool shaping gel hilangkan lemak dan stretch mark .


Auraslim icy cool shaping gel .
Kandungan :200ml.
Harga : Rm 75.00 sm/Rm 85.00 ss.
Free postage.


             Aura Slim icy cool shaping gel ditampilkan khas untuk mereka yang ingin tampil langsing bergaya.Buat mereka yang ingin buang lemak-lemak menggeleber atau lebih dikenali sebagai spear tyre tu bolehlah cuba Auraslim icy cool shaping gel ni. Auraslim icy cool shaping gel dihasilkan dengan teknologi thermo ais.

             Tekstur halus gel ini lain dari biasa kerana dengan haruman dari buah-buahan segar ia menyerap sehingga kulit yang paling dalam disamping membantu mencantikkan tubuh anda ia juga mengandungi kolagen yang dapat memberi 10x ganda kelembapan kulit selain dapat mencerahkan kulit.

Fungsi Auraslim icy cool shaping gel :
~ Membantu menganjalkan dan menghaluskan kulit.
~ Membakar lemak dengan kaedah thermo ais.
~ Menurunkan berat badan.
~ Membekalkan oksigen kepada kulit.
~ Mengurangkan selulit.
~ Membantu masalah rekahan di tumit kaki.
~ Mengempiskan perut dengan Haruman buah-buahan segar yang memukau.
~ Formulasi inovatif untuk melangsingkan tubuh.
~ Mengurangkan stretch mark.
~ Tidak melekit dan lebih selesa.
~ Menghilangkan sel-sel kulit mati.
~ Kesegaran terasa pada setiap sapuan.
~ Mengandungi multi vitamin serta pro Vit B5.
~ Membentuk tubuh badan ideal.
~ Sesuai bagi mereka yang kulit sensitif.
~ Kesan dapat dilihat dengan pantas dengan kegunaan yang konsisten.
~ Detoxifikasi menyingkirkan toksin dalam tubuh.
~ Efektif untuk mereka yang dalam pantang.

AURA SLIM ICY COOL SHAPING GEL
-5x Bio lifting system
-fruity scent
-with
-Collagen & Peppermint

Bahan dalam Auraslim icycool shaping gel :

5X LIFTING SYSTEM :
~Berfungsi untuk mengangkat aset anda supaya lebih mantap dan anjal.
~Membetuk tubuh badan yang ideal dan sebagainya.

FRUITY SCENT :
~Setiap kali anda sapukan icy cool ni, anda boleh rasakan haruman buah buahan yg sgt memukau.
~Kita akan rasa segar dengan bauan yang memukau buah-buahan segar.

VITAMIN E, C, A :
~Menghaluskan dan menganjalkan kulit.~Membuang sel kulit mati.
~Sesuai untuk kulit sensitif.
~Merehatkan kulit.
~Menghilangkan stechmark dan sebagainya.

PRO B5, H20 :
~Salah satu manfaatnya adalah untuk kulit dan rambut.
~Ia dapat buatkan kulit dan rambut menjadi lebih sehat dan lebih baik cantik.
~Menstabilkan metabolisme pada permukaan kulit.
~Membantu losyen ini meresap ke epidermis kulit yg paling dalam dan membentuk pigmen kulit yg baru.

COLLAGEN DAN PAPERMINT :
~Membakar lemak dengan kaedah thermo ais.
~Termoais berfungsi dengan cara membakar lemak secara beransur-ansur dari luar kulit.
~Membantu kulit menyerap lebih banyak oksigen.
~Dengan oksigen yang mencukupi, kulit akan lebih selesa,tidak kusam,tidak kering,
~Tidak melekit.

Cara penggunaan Auraslim icycool shaping gel :
~Sapu di tempat yang berlemak setiap kali selepas mandi terutamanya sebelum tidur.

              Untuk kesan yang baik, ambil bersama Auraslim shake by Aurawhite .

BERMINAT DENGAN AURAWHITE ICYCOOL SHAPING GEL???

HUBUNGI SMS/WHATSAPP 0192057039 UNTUK HARGA TAWARAN.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...