lazada

Puteri Kenari

blog ini adalah blog peribadi.Dalam masa yang sama, saya adalah seorang peniaga online dan sudah mendaftar dengan ssm

Memaparkan catatan dengan label skincare. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label skincare. Papar semua catatan

Selasa, 14 Mac 2017

HONEY BEE VENOM SKINCARE 4IN1

BEE VENOM SKINCARE 4IN1.
HARGA PASARAN: RM110.00.
OFFER:  RM60.00
POSTAGE:  RM8 SM/RM12 SS.

          Memang ramai sedang tercari-cari produk yang sesuai untuk kulit yang nipis dan bermasalah.. Dan jalan penyelesaiannya adalah set 4in1 yg memang organik bebas kimia!

          SET BEE VENOM 4in1 MEMANG BETUL2 ORGANIK DAN ASLI DARI SENGAT LEBAH.
❤TIDAK MERBAHAYA
❤DIPERBUAT DARIPADA BAHAN SEMULAJADI
❤SESUAI UNTUK SEMUA JENIS MASALAH KULIT

Kebaikannya:
šŸMembaiki kulit yang rosak akibat pemakaian produk yang mempunyai kandungan kimia yang tinggi.
šŸMencantikkan tekstur kulit agar halus dan lembut.
šŸMencegah kulit daripada jeragat yang lebih teruk.
šŸMerawat masalah jerawat parah dan menghilangkan parut.
šŸKandungan bee venom yang tinggi untuk anti penuaan(Memelihara keremajaan kulit).
šŸAnti oksida tinggi untuk menyihatkan kulit.
šŸAnti kanser kulit.
šŸMembuatkan kulit lebih ketahanan dari masalah kulit.
šŸMencerahkan kulit secara rata.
šŸMenyejukkan kulit yang cepat pedih dan sakit.

oleh itu...bagi yg kulit rosak dan nipis amat digalakkan baiki semula kulit kita dengan Bee Venom skincare 4in1.

FUNGSI BEE VENOM SKINCARE 4IN1

šŸMENGHILANGKAN JERAGAT.
šŸMENGHILANGKAN KULIT KUSAM.
šŸMENGHILANGKAN JERAWAT.
šŸMENGHILANGKAN PARUT.
šŸMEREMAJAKAN KULIT KENDUR.
šŸANTI PENUAAN.
šŸMEREDAKAN KEMERAHAN KULIT.
šŸMENUTUP LIANG PORI TERBUKA.
šŸMEMBUATKAN KULIT GEBU HALUS.
šŸMERATAKAN KULIT TANG TAK SEKATA.
šŸMENYEJUKKAN KULIT.
šŸMEMBUATKAN KULIT CERAH SEKATA.
šŸMENGURANGKAN MINYAK PADA KULIT.


          Mari kita perhatikan tekstur krim Bee Venom Skincare 4in1 ni. Langsung tak sama dengan produk bermerkuri atau hidroquinone yang pernah dikesan kan...

Bee venom skincare mengandungi:
šŸŽ€BEE VENOM HONEY LIQUID CLEANSER
šŸŽ€BEE VENOM MOISTURISER&REPAIRING
šŸŽ€BEE VENOM SUNBLOCK FOUNDATION
šŸŽ€BEE VENOM SERUM

KEGUNAAN SET BEE VENOM SKINCARE 4IN1:

❤️Moisturiser & repair skin
✨membaiki struktur kulit rosak
✨mengurangkan kepedihan dan kesakitan kulit
✨menguatkan antibodi kulit
✨merawat jeragat dan jerawat
✨mencerahkan kulit
✨mekap primer agar mekap tidak crack

❤️Foundation bee venom
✨menutup cela dan kekusaman kulit
✨menghalang dari UVA UVB
✨membuatkan kulit nampak gebu
✨mengandungi vit E yang melembapkan kulit
✨membaiki kulit watu siang

❤️Serum
✨menjaga kelembapan kulit
✨mempercepatkan proses pencerahan
✨mengurangkan eyebag
✨mengurangkan open pores
✨menyihatkan kulit
✨mengandungi vit c dan e utk kulit kekal sihat

Liquid Cleanser
✨membersihkan kulit sehingga ke dalam pori
✨menyegarkan kulit
✨kuasa pencerahan kulit
✨anti jerawat/merawat kulit sensetif
✨merawat ekzima
✨untuk mngurangkan jeragat

CARA PENGGUNAAN BEE VENOM SKINCARE 4IN1:

~Bersihkn wajah terlebih dahulu dengan Bee venom honey liquid cleanser.
~Lap kering dengan tuala bersih.
~Ambil 1 kapas muka dan titiskn 3 titis serum kemudian di sapu dari bawah menghala ke atas wajah, sapu juga leher dengan sekata
~Biarkan 2-3 min serum itu meresap.
~Sapu rata bee venom moisturizer.
*boleh pakai siang atau malam
~Sapu rata bee venom sunblock foundation sebelum keluar rumah.
ATAU :
Sebagai sapuan asas(foundation) sebelum memakai mekap.
*dipakai waktu siang sahaja

Jumaat, 9 Oktober 2015

Tati scincare 5in1 untuk kulit sensitif dan kusam


Tati skincare 5in1  .
Harga Pasaran: Rm90.00 sm/ Rm95.00 ss.
Free postage.

Tati Skincare 5in1 mengandungi:
1. Beauty soap (cleanser) 
2. Day cream 
3. Night cream
4. Treatment cream
5. Sunblock
 Tati skincare 5in1 Lulus KKM, Selamat dan tanpa pengelupasan.Tati skincare 5in1 bertindak merawat masalah KULIT KUSAM, SENSITIF, KASAR, JERAWAT DAN JERAGAT dalam sepantas 3-7 hari sahaja.Dengan Tati skincare 5in1,kulit kembali pinkish, glowing dan cerah sekata mulus bak bayi.

~Harga berpatutan dan mampu milik.
~Sesuai untuk semua jenis kulit.
~Dijamin tiada pengelupasan.
~100% Bebas bahan kimia berbahaya.

Kelebihan Tati skincare 5in1 :
~Menjadikan muka yang kusam lebih glowing
~Menghapuskan pigmentasi dan jeragat.
~Menghilangkan jerawat dan kesan parut jerawat.
~Menghilangkan jeragat.
~Mencegah bintik hitam (blackhead dan whitehead).
~Mencerah serta menyekatakan tona kulit.
~Mengatasi masalah kulit berminyak.
~Membuang sel kulit mati dimuka.
~Mencerah dan melembutkan kulit menjadi mulus gebu.
~Menghalus, melembab serta mengecilkan liang pori.
~Menghapuskan kedutan dan menjadikan kulit lebih anjal.
~Menjadikan kulit muka berseri-seri dan awet muda.
~Kulit lebih bercahaya dan glowing secara semulajadi.

Set Tati skincare 5in1 mengandungi :

BEAUTY SOAP CLEANSER (60ml):
~KKM - NOT150200978K.
~Membersihkan kotoran dan pori tersumbat di wajah.
~Membuang sel-sel kulit mati.
~Mengecut serta mematikan jerawat.

DAY CREAM (5gm):
~KKM-NOT150200976K.
~Melindungi kulit dpd sinaran UV yg boleh menggelapkan muka
- Berfungsi sebagai alas bedak (makeup base)

SUNBLOCK CREAM (5gm):
~KKM-NOT150200977K.
~Digunakan selepas memakai day cream.
~Memberikan extra protection pada kulit.
~Menjadikan kulit semakin gebu dan glowing.

NIGHT CREAM (5gm):
~KKM-NOT150200975K.
~Menghalus serta melembutkan kulit.
~Membantu pembuangan sel kulit mati.
~Mengekalkan kelembapan kulit.
~Menghilangkan kedutan dan garis2 halus.
~Mengecilkan liang pori yang terbuka.
~Mencerahkan kulit tnpa berlaku pengelupasan.
~Menaikkan seri wajah.

TREATMENT CREAM (5gm):
~KKM-NOT150200974K.
~Mengecutkan jerawat baru dan lama.
~Menyingkirkan jeragat, whitehead dan blackhead.
~Memudarkan serta menghilangkan parut.
~Membantu pencerahan berganda.
~Melicin & menyerikan kulit muka.

Cara penggunaan Tati skincare 5in1 :

Malam;
~Cuci muka dengan menggunakan Beauty Soap cleanser.
~Urut lembut sehingga ke bahagian leher.
~Cuci sampai bersih.
~Lap muka dengan kain bersih.
~Titikkan toner (Kalau ada)pada kapas dan sapu pada wajah.
~Sapu night cream secara nipis ke seluruh muka sehingga leher.
~Sapu dari bawah ke atas.
~Sapukan pula treatment cream.

Siang
~Cuci muka menggunakan Beauty Soap cleanser 2 kali sehari.
~Urut lembut sehingga ke bahagian leher.
~Cuci sampai bersih.
~Lap muka dengan kain bersih.
~Titikkan toner (Kalau ada)pada kapas dan sapu pada wajah.
~Sapukan Sunblock secara nipis keseluruh muka hingga leher.
~Sapu day cream secara nipis ke seluruh muka sehingga leher.
~Sapuan mestilah dari bawah ke atas.

Panduan pengguna:
~Sebarang krim hendaklah disapu sebaik sahaja selepas mencuci muka.
~Jangan biarkan muka berpeluh baru nak sapu krim, nanti susah krim nak meresap.
~Untuk ibu hamil, Tati Skincare 5in1 boleh dipakai oleh ibu mengandung mulai trimester ke 2.
~1 set tahan sebulan bergantung pada penggunaan.
~Kesan sesuatu produk bergantung pada kulit masing-masing.
~Ada yang cepat dan ada yg lambat, yang penting ,selamat.
~Yakinlah dengan local dan natural product..Yg pasti halal dan lulus KKM

Bahan dalam Tati skincare 5in1 :
ALPHA ARBUTIN.
GLUTHATION.
COLLAGEN.
VITAMIN E dan C.

Apa itu Alpha arbutin;
~Terhasil dari ekstrak tumbuhan seperti daun cranberry, bearberry, blueberry shrubs atau mulberry.
~Bertindak merencatkan penghasilan enzyme Ty­rosinase yg menjadikan kulit gelap akibat sunburn.
~Kerana keberkesanannya, ia menjadi bahan utama dalam penghasilan produk:
1.   Pemutihan kulit.
2.   Memudarkan bintik hitam.
3.   Memudarkan parut secara semulajadi tanpa kesan sampingan.
~Pakar dan penyelidik memberi 100% jaminan yg arbutin selamat serta efektif untuk produk pemutihan.
~Tiada kesan sampingan berbanding mercury.
~Tindakbalasnya lebih cepat dan efisyen berbanding acid kojic dan hidroquinon yg membahayakan kulit. ~Mengandungi agen anti penuaan yg menjadikan kulit sentiasa sihat berseri, halus dan awet muda.

TESTIMONI.
















BERMINAT NAK CUBA TATI SKINCARE ???

HUBUNGI SMS /WHATSAPP 0192057039 UNTUK HARGA DISKAUN.

Khamis, 27 Ogos 2015

Glow glowing beauty skin memulihkan kulit bermasalah


Glow glowing beauty skin .
Glow glowing beauty skin memulihkan kulit bermasalah.
HARGA PASARAN RM 69.00 sm /73.00 ss.

Glow glowing beauty skin …Sesuai untuk sebarang jenis kulit. 
Kulit gelap, 
Kusam dan 
Tak bermaya 

Kelihatan makin putih dan berseri…
Kulit yang dah putih semakin putih semulajadi.

Glow glowing dapat membantu kulit sensitif memelihara kulit mereka dengan lebih baik.

              Pengantin baru kita ni adalah duta Produk Glow Glowing yang tengah top ni.Dahulu , wajah Sheera memang bermasalah.Tetapi semenjak menjadi duta Produk Glow glowing ni, kita boleh lihat betapa cantiknya kulit Sheera.

 Cantik kan?

Kelebihan Glow glowing beauty skin :

~Mencerah dan melembutkan kulit.
~Melambatkan penuaan (kulit tegang).
~Mengecilkan liang pori terbuka.
~Menghilangkan serta mencegah jerawat dan jeragat.
~Meghilagkan bintik hitam dan parut jerawat.
~Menjadikan tona kulit sekata.

Glow glowing beauty skin adalah produk skincare 4in1.

COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP:
~ membersih kulit wajah.
~ menanggalkan sel kulit mati.
~ menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit.
~ wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya.
~ menghaluskan dan mencerahkan kulit.
~ mengurangkan kedutan dan garis penuaan.
~ dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa.

Day pinky beauty Rm 25.00
DAY -PINKY BEAUTY:
~ melindungi kulit wajah dari sinar uv.
~ menghilangkan flex hitam.
~ menjadikan tonasi kulit lebih sekata.
~ menghalus & melicinkan kulit.


NIGHT GLOW:
 ~Menghilangkan flek hitam.
 ~Menjadikan tonasi kulit lebih sekata.
 ~Menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah.
 ~Mengurangkan kedutan/ garis penuaan.


NIGHT GLOWING:
~ mencerahkan kulit wajah.
~ mengecilkan lubang pori-pori.
~ menghaluskan kulit wajah.
~ mengurangkan parut jerawat dan jeragat.
~ merawat kulit yang bermasalah.

CARA PENGGUNAAN:

Siang:
~ Bersihkan muka dengan Collagen gluta Q 10 soap(Guna 2-3 kali sehari).
~Selepas cuci muka , pakai Day-Pinky Beauty.

Malam:
~ Bersihkan muka dengan Collagen gluta Q 10 soap.
~Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam.
~Selepas 3 malam gunakan Night Glowing selama 3 malam.
~Selang seli Night Glow dan Night Glowing setiap 3 malam.

TESTIMONI






YANG PENTING!!! LULUS KKM!!!

Penambahan:

Toner treatment RM 35.00.

BERMINAT???

HUBUNGI /SMS/WHATSAPP 0192057039  UNTUK TAWARAN HARGA.


Selasa, 4 Ogos 2015

Babies blink skincare 5 in 1 terbaik

 Babies blink skincare 5 in 1 .
Lyanaz beauty care.
Harga :Rm90.00 (s/m)/Rm95.00 (s/s).
Percuma Pos Laju.

Nak harga kasih sayang ada ya...

HUBUNGI SMS  / WHATSAPP 0192057039 .
 Satu Set Babies Blink Mengandungi :
~Glutacol Soap 60g.
~Antibiotic Day Cream 20g.
~Magic Night Cream 20g.
~Whitening Serum 10ml.
~Toner white Glow.

                  Sebelum korang baca fungsi lima barangan yang ada dalam set ini, saya nak cerita terlebih dahulu.Babies blink dibuat dari susu madu + glutathione + ekstrak tomato.

                 Saya mempunyai masalah jeragat.Jeragat di wajah saya pula adalah jeragat yang berpunca dari hormon yang sangat sukar dihilangkan.Saya dah cuba bermacam-macam produk penjagaan kulit, tetapi alhamdulillah...kali ini jeragat saya sudah kian pudar dan hampir sahaja hilang selepas menggunakan Babies blink skincare 5 in 1 2015 ini selama tiga minggu.Mungkin kerana gunakan tidak begitu tebal, krim saya baru luak 1/3 sahaja,tetapi kesannya memang menakjubkan.

                Kalau dulu saya memakai alas bedak dan bedak padat untuk menutup cela dan bila bergambar , wajah nampak bercapuk.Sekarang hanya dengan menggunakan krim siang tanpa bedak, saya tidak risau lagi kalau wajah saya akan kelihatan bercapuk di dalam gambar.Semuanya nampak natural.Keluar rumah sepanjang hari pun tidak terkena sunburn.

Kelebihan utama babies blink skincare 5 in 1 2015 :
~ Mengecilkan pori-pori wajah
~ Mencerahkan 17x ganda dari agen pemutih
~ Menjadikan kulit cerah + pinkish
~ Melicinkan kulit secara maximum
~ Membantutkan kenaikan jerawat baru
~ Membantutkan pertumbuhan jerawat
~ Menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantung pada jenis jeragat
~ Melembapkan kulit seperti chewing gum
~ Mengimbangkan minyak berlebihan

Kelebihan sampingan Babies blink skincare 5 in 1 2015 :

~ Tiada pengelupasan
~ Tiada bahan-bahan terlarang
~ Produk bumiputera
~ 1 set penggunaan untuk 1 bulan
~ Diluluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

FUNGSI GLUTACOL SOAP :

~ Memudarkan dan menghilangkan bintik-bintik hitam.
~ Membantut dan mengecutkan pertumbuhan jerawat.
~ Digunakan 2 kali sehari pagi dan malam sebelum menggunakan Day/Night cream.

ANTIBIOTIC DAY CREAM(Krim berwarna kuning) :
~ Mencegah pertumbuhan jerawat.
~ Mengawal rembesan minyak dan menjadikan kulit tidak berminyak.
~ Mengecilkan pori-pori kulit.
~ Menjadikan kulit lebih segar dan berseri
~ Memberi perlindungan penuh dengan SPF35 dan sesuai digunakan sebagai ‘sunblock’.
~ Sesuai untuk semua jenis kulit.
~ Pencerahan yang berganda dan cepat tanpa sebarang pengelupasan
~ Memudarkan parut-parut hitam dan parut jerawat.
~ Mencegah pertumbuhan jerawat baru dan membantutkan pertumbuhan jerawat.
~ Mengawal rembesan minyak dan menjadikan kulit tidak berminyak
~ Mengecilkan pori-pori kulit dan menggebu dan kenyal seperti kulit bayi.
~ Mengawal sinaran UV dan digunakan sebagai ‘sunblock’.

FUNGSI MAGIC NIGHT CREAM(Krim berwarna putih) :

~ Menghilangkan jerawat dan membantutkan pertumbuhan jerawat.
~ Melicinkan struktur kulit wajah.
~ Membantu memudarkan parut dan jeragat atau bintik-bintik hitam di muka.
~ Menganjalkan kulit dan menjadikan kulit lebih pinkish seperti bayi.
~ Mengecilkan pori-pori kulit.
~ Berkesan dalam masa 24 jam.
*Boleh juga disapukan di bibir untuk mendapatkan bibir yg pinkish*
*Dari anak gadis seawal 12tahun boleh untuk menggunakan Babies Blink Set*

FUNGSI WHITENING SERUM :

~ Mencerahkan kulit dan menghilangkan jeragat.
~ Mengecilkan pori-pori kulit.
~ Menjadikan muka lebih glowing dan melembabkan kulit.
~ Satu Set Babies Blink boleh digunakan selama 1 hingga 2 bulan tergantung kepada penggunaan.

FUNGSI TONER WHITEGLOW :

~Membuang segala kotoran 100% daki dan kotoran pada muka serta badan.
~ Mencerahkan 5x ganda daripada bahan pemutih yang lain.
~ Menyeimbangkan lebihan minyak di wajah.
~ Menghadiahkan kulit bersinar seawal 1 minit.
~ Mengecilkan pori-pori terbuka dan dan mencegah terjadinya jerawat.

KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK

~ Mengecilkan pori2 wajah.
~ Pencerahan 5x ganda dari agent pemutih.
~ Menjadikan kulit cerah dan pinkish.
~ Melicinkan kulit secara maximum.
~ Membantutkan kenaikan jerawat.
~ Menghilangkan jeragat dalam masa 5 hari bergantung pada jenis jeragat.
~ Melembapkan kulit dan boleh kelihatan awet muda.
~ Mengimbangkan minyak berlebihan.
~ Jangan risau produk ni tiada kesan sampingan dan tiada pengelupasan.
~ 100% ORIGINAL PRODUCT GUARANTEED.

Cara penggunaan Babies blink skincare 5 in 1 2015 .

1. Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi & malam, bilas dengan air dan keringkan.
2. Guna toner (jika ada) untuk menutup pori-pori wajah.

Pagi :
~Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi , bilas dengan air dan Keringkan.
~Apply toner dan dapkan seluruh muka sampai kering.
~Apply krim siang Babies Blink di serata wajah dan ratakan.
Malam :
~Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap malam , bilas dengan air dan Keringkan.
~Apply serum dan dapkan seluruh muka sampai kering.
~Apply krim malam Babies Blink di serata wajah dan ratakan.

Cara betul menggunakan Babies blink skincare 5 in 1 2015 :

1. Hentikan penggunaan produk lain untuk 5-7 hari.

2. Gunakan sabun babies blink sahaja untuk 3 hari.

3. Gunakan sabun dan krim siang sahaja untuk 3 hari.

4. Gunakan sabun dan krim malam sahaja untuk 3 hari.

5. Gunakan sabun dan toner sahaja untuk 3 hari.

6. Gunakan sabun dan toner sahaja untuk 3 hari.

7. Barulah boleh gunakan semua set Babies blink skincare 5 in 1 2015 serentak.

Cadangan:

Siang:
~Sabun+ Toner + Krim siang.

Malam:
~Sabun + Serum + Krim malam.

TIPS;
- Untuk kulit terlalu kering : Gunakan krim siang ketika wajah masih lembab.
- Untuk kulit berminyak dan berjerawat,gunakan seperti biasa.
~Kalau kulit terlalu berminyak, tidak perlu menggunakan krim malam setiap malam(selang).


 Testimoni dari pelanggan babies blink :





 Kalau korang nak tahu, testimoni ni adalah dari pengasas babies blink sendiri.
 Cantik kan kulit Datin selepas menggunakan Babies blink ?

            Saya tak dapat nak buat testimoni sendiri lagi sebab jeragat degil saya ni masih dalam tahap pudar dan semakin pudar.Insyaallah kalau dah habis guna satu kotak skincare, saya nak share juga testimoninya.Kalau yang testimoni 3 hari tu memang kul;it mereka masih muda dan cantik.

           Kecepatan kesan juga bergantung kepada usia dan jenis kulit seseorang.Sekian...

Berminat nak mencuba babies blink skincare, harga saya agak murah setakat ini berbanding harga pasaran di atas tu.Tapi kenalah

HUBUNGI SMS  / WHATSAPP 0192057039 .

Setuju harga baru saya bagi no akaun ya...

Isnin, 29 Jun 2015

Aurawhite skinspa Set exclusive 4in1

Aurawhite skin spa
Set exclusive 4in1 Aurawhite skinspa.
Rm150 (s.m) Rm160 (s.s)
Free postage.

Set exclusive 4in1 Aurawhite skinspa mengandungi:
White diamond stemcell deep cleanser.
White diamond stemcell collagen serum. 
White diamond silky CC CrĆØme Spf 35 &amp.
White diamond phyto stem night cream.



Aurawhite blemish serum rm 55.00.
Aurawhite moisturizer rm 45.00.
Aurawhite Auramagique 10in1 rm 60.00.

 FENOMENA KECANTIKAN PRODUK BERKUALITI TEKNOLOGI DARI PERANCIS.  PASTI ANDA JATUH CINTA.


KENAPA PERLU MEMILIH PRODUK AURAWHITE SKINSPA ?

~ Produk ini Selamat, Halal , Tiada Bahan Kimia Terlarang.
~ Mendapat Kelulusan Dari Kementerian Kesihatan Malaysia
~ GMP, HACCP, FRANCE Technology System & BUMIPUTERA
~ Khidmat Nasihat Dari Pakar Kecantikan Yang Berpengalaman
~ Di formulasikan dari Perancis dengan rumusan bahan-bahan berkualiti tinggi
~ Kesan Seawal 5 hari.
~ Merawat komponen sel kulit secara mendalam.
~ Tekstur molekul yang lembut merangsang pertumbuhan sel kulit.
~ Kulit lebih Cerah, Anjal , Gebu , Flawless selepas menggunakannya secara konsisten.
~ Produk yang mendapat permintaan yang tinggi
~ 95% kulit lebih anjal & tegang.
~ 87% garis halus & tona lebih sekata.
~ 78% pigmentasi semakin pudar.
~ 92% kulit lebih cerah & lembap.
~ Mesti Cuba baru tahu Kesannya…


              Kulit akan lebih cantik, gebu dan licin tanpa makeup...hanya perlu memakai 4 set aurawhite spa , bakal memiliki wajah yang sangat halus dan cantik.




 CARA PENGGUNAAN :

WAKTU SIANG :

DIAMOND DEEP CLEANSER
Picit cleanser pada tapak tangan campurkan sedikit air , buihkan dan sapu seluruh muka dengan putaran membulat ia membantu membersih kotoran & sisa mekap, melembutkan kulit dengan khasiat buah-buahan & stem sel dapat meremajakan wajah anda dengan rumusan PH seimbang. Bilas wajah dengan air bersih tekapkan dengan tuala bersih.

WHITE DIAMOND SERUM
Picit sekali serum kemudian sapukan serum seluruh wajah. Serum rawatan dari stem sel & kolagen meningkatkan penghasilan kolagen peptida pada kulit serta mempercepatkan pemulihan sel. Kulit lebi cerah, anjal , sekata & halus. Serum rawatan intensif ini dapat menentang kedutan , garis halus, jeragat dan bintik hitam.

CC CREME SPF35
Pelindung matahari dengan tekstur mousse sangat lembut pada kulit anda. Sapukan seluruh muka molekul nano meresap pantas ke dalam kulit untuk melembap dan meyuburkan kulit secara intensif agar kulit lebih lembut dan halus. Dengan pelindungan UV SPF 35 melindungi kulit dari sinaran UVB dan UVA.

(produk tambahan luxuria Magique Toner gunakan sebelum white diamond serum )

WAKTU MALAM :
DIAMOND DEEP CLEANSER
Picit cleanser pada tapak tangan campurkan sedikit air , buihkan dan sapu seluruh muka dengan putaran membulat ia membantu membersih kotoran & sisa mekap, melembutkan kulit dengan khasiat buah-buahan & stem sel dapat meremajakan wajah anda dengan rumusan PH seimbang. Bilas wajah dengan air bersih tekapkan dengan tuala bersih.

WHITE DIAMOND SERUM
Picit sekali serum kemudian sapukan serum seluruh wajah. Serum rawatan dari stem sel & kolagen meningkatkan penghasilan kolagen peptida pada kulit serta mempercepatkan pemulihan sel. Kulit lebi cerah, anjal , sekata & halus. Serum rawatan intensif ini dapat menentang kedutan , garis halus, jeragat dan bintik hitam.

PHYTO STEM NIGHT CREAM
Sapukan krim malam ke seluruh wajah ia membantu menyihatkan dan memulihkan sel kulit untuk meningkatkan tekstur kulit lebih halus & mulus. Ia membekalkan kelembapan, memudarkan cela dan tompok gelap, mengurangkan kedutan & garis halus.



Antara bahan Utama adalah dari Ekstrak Protein Berlian, L-Glutathione, Hyaluronic Acid, Ekstrak Bunga-bungaan seperti Chamomile, Sakura, Pheony dengan memberi kelainan dari produk yang ada di Pasaran.

untuk kesan yang lebih baik,minum air sekurang-kurangnya lapan gelas sehari supaya toksin tidak keluar melalui kulit ssehingga menyebabkan jerawat dan masalah kulit lain.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...