lazada

Puteri Kenari

blog ini adalah blog peribadi.Dalam masa yang sama, saya adalah seorang peniaga online dan sudah mendaftar dengan ssm

Memaparkan catatan dengan label supplement kecantikan dan kesihatan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label supplement kecantikan dan kesihatan. Papar semua catatan

Khamis, 19 Mei 2016

Perlaking putihkan kulit

 PERLAKING.
KANDUNGAN: 30 SACHET.
HARGA PASARAN: RM160.00

OFFER :RM120.00 SM/RM125.00 SS.

HARGA INI SAH SEHINGGA DIBERITAHU

PERLAKING membantu anda mendapatkan kulit idaman! Suami dan rakan-rakan pasti puji anda setiap hari! Makan cuma 1 sachet sebelum  sarapan dan terus dimakan tanpa perlu dibancuh.

3 bahan penting dalam PERLAKING serta khasiatnya :-

1. Serbuk Mutiara Filipina
- Lebih ringan , berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yg tinggi
- Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagain bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit
- Bersifat antiradikal bebas . Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya . Hasilnya kulit yg cantik , gebu tanpa cela dihasilkan
- Mengecutkan jerawat

2. Kolagen Ikan Salmon
- tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
- Kolagen yg lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina , Korea dan Jepun
- Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
- Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu dalam kesihatan dan kecantikan
- Memudarkan parut dan menggebukan kulit

3. Acid Hyaluronik Gred A
- Lebih halus dan bermineral
- Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
- Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan
- Melembapkan kulit

Bahan lain : Vitamin E & Grapeseed Extract sebagai antioksidan , dan menyokong komposisi kolagen dan serbuk mutiara dalam badan

==============================
KELEBIHAN :-

✔ Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
✔ Membuatkan kulit semakin flawless, gebu dan glow seolah olah memakai makeup
✔ Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat
✔ Jeragat semakin pudar seawal pengambilan
✔ Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang
✔ Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan-lahan akan pudar/hilang
✔ Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead
✔ Kulit awet muda, tegang dan cantik serta banyak lagi kebaikan lain
✔ Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal daripada Pakistan
✔ Tak ada apa-apa pantang termasok caffein

KEHEBATAN :-

✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
✔ 14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu
✔ 28 hari lahir kulit baby terpancar
seluruh badan

KEBAIKAN :-
- Mencerahkan dan menggebukan kulit
- Membuatkan kulit kelihatan lebih berseri
- Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
- Menghilangkan kesan parut dan jerawat
- Mengurangkan masalah jeragat
- Kulit nampak lebih anjal dan awet muda

Cara penggunaan:
~koyakkan sachet dan tuang ke dalam mulut.
~Nikmatilah rasa anggur setiap pagi sebelum sarapan atau sebelum tidur.
~Minum air yang mencukupi iaitu sekurang-kurangnya 2liter sehari.
 Sukacita saya nak perkenalkan kawan merangkap salah seorang supplier saya ,Amy yang berani mencuba sendiri produk jualannya.Gambar ini adalah hasil selepas 28 hari beliau makan perlaking.Putih melepakkan?
 Gambar ni adalah kotak terkini perlaking sepwrti gambar paling atas tu.
 Gambar ni,adalah gambar packaging sebelum ini.Ia dimasukkan ke dalam botol.Perlaking baru ni mereka masukkan ke dalam kotak.
 Gambar ni pulak,saya nak tunjukkan gambar sachet yang terbaharu selepas produk ini meletup-letup di pasaran.Stok barang selalu sahaja terputus akibat permintaan yang tinggi.Alhamdulillah...walaupun permintaan tinggi,pemiliknya tidak menaikkan harga,sebaliknya menawarkan harga istimewa Rm120.00 dan ianya sah sementara hq menaikkan harga.

Sebagai meraikan hari ulang tahun kelahiran pemilik produk ini iaitu Safiey Ilias,beliau membuat tawaran harga untuk tiga hari iaitu 28,29 dan 30 haribulan Mei 2016 ini.Kalau ada yang membaca ketika saya menulis post entry ni, bolehlah nak order cepat sebelum tarikhnya luput.

Kalau korang baca selepas tarikh tersebut,saya mohon maaf ajelah ya...sebab ianya sah sehingga tarikh tersebut sahaja.
 Gambar kat atas ni adalah pemilik produk Perlaking yang membuat percubaan ke atas dirinya sendiri untuk membuktikan keberkesanan produk beliau.

Bersama ini saya sertakan testimoni terakhir dari saya.
Kalau kita perhatikan,gambar kiri tu di dalam cahaya terang kan...dan gambar kanan tu cahaya kurang.Ini bermakna,gambar kanan tu membuktikan bahawa gambar ni adalah sebenar,bukan edit.Walaupun kurang pencahayaan,dengan perlaking,wajah kelihatan lebih cerah dan gebu.Betul tak?

Akhir kata dari saya, nak lebih bukti testimoni,silalah google.Ada banyak sangat testimoni dari pengguna perlaking.

Terus terang,saya belum cuba.Buat masa ni,saya nak rampingkan badan dengan kopi kembali jelita.Rasanya lemak kat perut pun dah mengecil.Walaupun saya tidak gemuk sangat,tetapi bukan mudah nak hilangkan lemak tepu kat perut tau...

Saya consume dengan vitamin c Pahang Pharma untuk membaiki kulit yang sunburn teruk akibat selalu terdedah kepada ultra violet sejak bekerja ni.Apa tak hangus?pukul satu je balik rumah naik motor.pukul dua,pecut semula ke tempat kerja. Bukan muka je hitam,tapi tangan pun hitam.Dah jadi mak belang je saya tengok.

Dengan consume 2 produk ni,Alhamdulillah... kulit saya dah kembali pulih sekata.Tapi hasrat nak cuba perlaking turut berkobar-kobar.maunya tidak?Jealous juga melihat Amy yang dah putih jafi sangat cun.

Kalau korang nak order Perlaking,whatsapp aje saya ya... 0192057039

Maaf kalau mutu penulisan saya tak cantik. Nak buat macamana...guna telefon je ni tau...janji boleh...

Khamis, 29 Oktober 2015

Garlic tablet bawang putih 100%


Garlic tablet bawang putih .
1 botol : 80 tablet.
Harga : Rm 38.00
Postage : Rm 6 sm/Rm 10.00 ss.

              Garlic tablet adalah produk yang terhasil dari bawang putih asli.Ia diproses menggunakan teknologi dimana nilai pemakanan dipertimbangkan dan rasa pedas dan bau semulajadi dibuang.
Setiap tablet mengandungi 100% serbuk bawang putih . 

~Tidak mendatangkan rasa pedih kepada mukosa gastrik.
~Mudah diserap oleh usus kecil.
~Sesuai untuk semua golongan umur, lelaki dan perempuan.

Khasiat Garlic tablet :
~Mengelakkan pertumbuhan sel kanser.
~Melambatkan proses penuaan.
~Menurunkan kadar kolestrol.
~Meredakan stress.
~Menghilangkan tekanan darah tinggi.
~Meningkatkan insulin darah bagi pengidap diabetes.
~Melumpuhkan radikal bebas yang mengganggu sistem kekebalan tubuh.
~Penawar racun (detoxifier) yang melindungi tubuh dari berbagai jenis penyakit.
~Menjaga stamina tubuh.
~Merawat gastrik .
~Membuang angin dalam badan.
~Merawat athma, batuk dan selesema.
~Melegakan senggugut.
~Mempercepatkan penyembuhan luka.
~Mengandungi vitamin A, B dan C .
~Mengandungi Kalsium dan pottasium.


Cara pengambilan Garlic tablet :
~Ambil 2 tablet pagi dan malam.
~Sebotol mengandungi 80 biji,tahan untuk 20hari.

BERMINAT NAK MENCUBA KHASIAT BAWANG PUTIH DALAM DIET HARIAN ANDA???

HUBUNGI SMS/WHATSAPP 019 2057039 .

Rabu, 28 Oktober 2015

Mineral coffee berkesan untuk berbagai penyakit

Mineral Coffee .
HARGA : RM30.00 (Semenanjung) atau RM32.00 (Sabah/Sarawak).
Pos Rm 6 sm / Rm 10 ss.
1 kotak : 20 sachet.
               Fenomena kopi semakin menjadi jadi.Berbagai jenis kopi berkolagen sedang hangat di pasaran. Babies blink coffee , Qu puteh coffee, syma coffee , perla coffee , slimming coffee dan berbagai jenis lagi untuk meningkatkan kolagen dalam badan dan menggebukan kulit.

               Berbeza dengan  mineral coffee yang mempunyai khasiat kesihatan yang tersendiri.Mineral Coffee adalah minuman kopi segera keluaran Hai-O Marketing. Di formulasikan dengan adunan biji kopi Robusta dari Vietnam dan Garam Buluh dari Korea.


               Garam Buluh ini sudah digunakan oleh masyarakat Korea semenjak 1300 tahun dahulu sebagai ramuan dalam perubatan purba.Cara pembuatan Garam Buluh adalah 100% organik dan bebas daripada sebarang bahan kimia dan logam merbahaya.

  Kini Garam Buluh di adun bersama menghasilkan Mineral Coffee yang penuh kenikmatan dan kemewahan kopi sebenar.


 Mineral Coffee menggunakan biji kopi jenis Robusta yang berkualiti tinggi dan di import dari Vietnam. Mineral coffee merupakan minumam kopi yang enak dan mempunyai aroma yang wangi lagi menyelerakan. Mineral coffee kaya dengan garam mineral yang diperlukan oleh tubuh badan kita seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya.

Keistimewaan Mineral Coffee : 
~Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
~Kaya dengan bahan mineral .
~Kaya dengan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium  dan kalium.
~Menghilangkan keletihan fizikal dan mental
~Melegakan tekanan
~Rasa yang enak dan sangat berkhasiat.

Khasiat Mineral Coffee  :                                                     
~Turunkan berat badan.
~Hilangkan mengantuk.
~Memberi tenaga untuk cergaskan badan sepanjang hari.
~Mengurangkan masalah buasir dan sembelit.
~Hilangkan sakit lutut, rasa keletihan badan dan sengal sendi.
~Hilangkan sakit urat dan bisa-bisa kaki.
~Mencegah athma.
~Meningkatkan hemoglobin dalam darah.
~Mengurangkan tekanan darah tinggi.
~Mengurangkan masalah kencing manis.
~Masalah parkinson dan nyanyuk.
~Mencegah kanser, penyakit aritma jantung dan stroke.
~Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik.
~Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain.
~Membantu mengurangkan sakit senggugut.
~Membantu melegakan masalah kulut seperti jerawat badan dan ekzema.
~Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit.
~Membantu mengurangkan masalah sukar tidur/ imsomnia.
~Membantu anda tidur lena di waktu malam.

Mineral coffee untuk :
Pesakit darah tinggi.
~Mengawal tekanan darah supaya lebih stabil. Mineral coffee bertindak sebagai agen penenang .

Pesakit insomnia.
~Kebiasaannya pesakit insomnia mempunyai masalah dimana kalsium tidak diserap dengan baik oleh badannya, maka badan mereka masih cergas dan tidak tenang untuk proses tidur. Kandungan Magnesium di dalam Mineral Coffee tadi membantu penyerapan kalsium berjalan dengan lebih baik, seterusnya badan akan beransur tenang dan dapat tidur dengan baik.


Pesakit migrain.
~Kepada sesiapa yang biasa menghadapi migrain ketika berpuasa, boleh minum mineral coffee ketika sahur. Elemen Garam Buluh tadi akan membantu melancarkan perjalanan darah dan mengelakkan migrain dan sakit kepala lain.
Pesakit kencing manis.
~Garam Buluh membantu dalam menyeimbangkan gula dalam darah dengan adanya chlorogenic acid.  ~Pesakit juga harus mengambil kira segi nasihat doktor.




 Gout :
~Mineral coffee bersifat alkali yang boleh meneutralkan asid dalam badan.
~Cikgu-cikgu yg ada kertas litmus boleh test sendiri kealkalian kopi ni .

Cara penyediaan Mineral Coffee                                          
~Tuangkan kandungan Mineral Coffee ke dalam cawan kopi dan tambahkan 150ml air panas.
~Kacau dan boleh terus dinikmati.
~Minum secawan Mineral coffee sebelum sarapan dan sebelum tidur.
~Boleh diambil tanpa had umur.
~Elok jika digabungkan dengan pengambilan garlic untuk hasil yang lebih mantap.


Ramuan Utama : kopi Robusta, garam buluh

Bahan utama Mineral Coffee :

Biji kopi Robusta :
~Biji kopi yang digunakan untuk pembuatan mineral coffee ini ialah biji kopi robusta.
~Berbau wangi dan by nature air rebusannya terasa pahit.
~Biji kopi robusta ini diambil daripada pengeluar robusta terbaik dunia, Vietnam.
~Kopi Robusta memberi tenaga dan kecergasan mental yang maksimum anda.

Garam Buluh :
~Garam buluh yang digunakan merupakan garam yang berkualiti tinggi .
~Diimport oleh syarikat KAEAM Trading yang diiktiraf kerajaan Korea mengeluarkan garam buluh bermutu tinggi.
~Elemen Magnesiumnya berguna untuk penyerapan kalsium dan kesihatan jantung.
~Apabila kalsium diserap dengan baik dan tekanan darah dapat distabilkan.
~Maka badan kita dapat berada di dalam keadaan tenang.
~Mengandungi kandungan Chlorogenic acid yang tinggi di dalamnya.
~Chlorogenic acid adalah sejenis protein yang dapat menghalang penyerapan gula dalam darah.
~Chlorogenic acid adalah bahan anti-obesiti untuk mengawal berat badan.
~Meneutralkan asid di dalam badan.

NAK CUBA KHASIAT MINERAL COFFEE???

HUBUNGI SMS/WHATSAPP 019 2057039

kalau dah rasi dan teringin beli harga ahli, bolehlah pm untuk masuk ahli.Kalau tak, rajin-rajinlah order untuk kesihatan.Dijamin berkesan.

Rabu, 7 Oktober 2015

Beauty secret by Shalicious


Beauty secret by Shalicious .
Harga pasaran Rm69.00 sm /Rm 73.00 ss.

Produk Terbaru 2015 dan Hot Masa Kini!! 
Beauty secret shalicious (for Whitening and Glowing Skin)


             Beauty secret shalicious adalah supplement kecantikan yg dirumus dari bahan2 semulajadi dan selamat untuk diambil.Beauty secret shalicious merupakan suplement berkolagen yang tip top di pasaran kerana hasilnya yang mampu membuat wajah kita kelihatan glowing.

             Dengan pengambilan Beauty Secret dapat membantu menambah dan menggantikan collagen semulajadi dalam badan yg telah berkurang disebabkan peningkatan usia dan gaya hidup. 
Collagen sangat2 lah penting untuk kecantikan. Kalau ada kedut-kedut dimuka dan pipi turun tu tandanya kita dah kekurangan collagen.So kalau nak maintain gorgeous kenalah ambil beauty secret utk top up balik collagen dalam badan.


Kelebihan Beauty secret shalicious :
~Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
~Mencerahkan dan bagi effect glowing pada kulit muka.
~Menyekatakan tona kulit.
~Kulit kelihatan lebih muda, gebu, lembab dan cantik berseri.
~Mengatasi masalah jerawat.
~Memudar dan menghilangkan jeragat.
~Merawat lingkaran gelap bawah mata.
~Mengembalikan keanjalan kulit ,menghilangkan kedutan dan melambatkan proses penuaan.
~Mengecilkan liang-liang roma.
~Merupakan produk halal dan tiada kesan sampingan.
~ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka.
~ Melambatkan proses penuaan (anti aging).
~ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka.
~ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag.
~ Memudar dan menghilangkan jeragat.
~ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda.
~ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
~ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif.

Cara Pengambilan Beauty Secret :
~Ambil 1 sudu kecil sebelum breakfast dan 1 sudu kecil sebelum tidur pada waktu malam.
~Diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah.
~Pengambilan Beauty Secret tahan selama sebulan.
~Beauty Secret adalah dalam bentuk serbuk.
~Ibu menyusu dan pregnant pun boleh amalkan. Tak mudaratkan baby.

Kandungan Beauty secret shalicious  :
~Collagen
~Ekstrak Biji Anggur
~Strawberry
~Roselle
~Vitamin c

Cara Pengambilan Beauty Secret :
~Ambil 1 sudu teh sebelum breakfast dan sebelum tidur pada waktu malam.
~Sedia dan mudah diambil secara terus dengan diletakkan diatas lidah.
~Pengambilan Beauty Secret tahan selama sebulan.
~Beauty Secret adalah dalam bentuk serbuk bukan cecair
~Ibu menyusu dan pregnant pun boleh amalkan ye....tak mudaratkan baby.
~Malah effect kulit cantik pun akan tersalur kepada baby.

TESTIMONI.





BERMINAT NAK MENCUBA BEAUTY SECRET SHALICOUS???

HUBUNGI SMS/WHATSAPP 0192057039 .

Jumaat, 18 September 2015

Aurora Ibu Kapsul Mutiara penawar parut dari dalam


Aurora Ibu Kapsul Mutiara
HARGA PASARAN Rm 65.00 sm/Rm 70.00 ss.
POSTAGE RM6 (SM), RM10 (SS)


                Sejak dahulu, mutiara menjadi satu bahan yang sangat bernilai kerana khasiatnya yang dipercayai sangat berkesan untuk kecantikan dan juga perubatan. Aurora ibu kapsul mutiara pula merupakan 100% serbuk mutiara asli dari laut dalam Filipina. Hanya dengan sebiji kapsul mampu membuat anda kelihatan cantik.Dijamin tiada racun merbahaya.

Kesan hebat, 3 hari untuk rasai perbezaan pada muka dan badan. Kulit makin cerah, gebu dan anjal. Masalah kulit pun boleh hilang tau.

Manfaat ajaib Aurora Ibu Kapsul Mutiara :
~ Antikedutan.
~ Membuang ulser kulit.
~ Menghapus melasme penyebab freckles,bintik umur dan tompok gelap pada kulit.
~ Menyembuhkan ruam dan bisul.
~ Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat dan semula jadi yang indah.
~ Mencerahkan kulit.
~ Mengandungi pelindung Matahari Asli dan menghapus sun burn.
~ Menggalakkan kulit yang berseri dan lebih muda yang berpanjangan dan menyegarkan.
~ Menggalakkan pertumbuhan kulit yang baru.
~ Menghasilkan kolagen pemulihan.
~ Meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit.
~ Menguatkan folikal rambut.
~ Meningkatkan daya ingatan.
~ Mengawal sistem imun.
~ Menguatkan jantung , melegakan tekanan dan kebimbangan.
~ Mengawal degup jantung dan membantu dalam pemulihan penyakit jantung.
~ Mengurangkan rasa takut, memudahkan kekecewaan dan kemarahan.
~ Memudahkan tidur.
~ Merangsang peredaran darah
~ Menggalakkan tahap kolesterol yang sihat
~ Menguat, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang.
~ Mempercepatkan penyembuhan trauma, fasciitis, gastrik dan ulser duodenum.
~ Menghentikan pendarahan.
~ Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran.
~ Meningkatkan penglihatan.
~ Melapangkan saraf, membuang kahak, berhenti cirit-birit, demam dan keruh spermatorrhea.
~ Membuang bahan-bahan toksik dari badan.
~ Menggalakkan pembangunan otot.
~ Memutihkan gigi dan memperbaiki noticably surut gusi.
~ Memulihkan masalah kulit seperti kulit pudar, blotches merah, jerawat, zits dan jerawat.
~ Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan.
~ Mengecilkan liang pori-pori
~ Menghapuskan jerawat dalam masa 1 minggu atau kurang

APA YANG PENTING!!

~ Tiada pantang larang
~ Kesan cepat seawal 3-7 hari
~ 100% asli dan selamat
~ Halal dan suci
 Cara pengambilan Aurora Ibu Kapsul Mutiara :
~Makan sebiji sehari 15 minit sebelum sarapan.
~Minum air 2-3 liter air putih sehari .
~Expired selepas 3 bulan dibuka.
~Untuk kesan lebih cepat, ambil lagi sebiji sebelum tidur.
~Kurangkan makanan manis kerana lebihan gula dalam darah mengganggu hormon dalam badan . ~Hormon yg terganggu boleh menyebabkan masalah jerawat.









               Bukan sahaja parut di wajah tau.. tapi seruruh badan.Parut kesan kena air panas pun boleh pulih.

BERMINAT DENGAN  Aurora Ibu Kapsul Mutiara ???

HUBUNGI SMS/WHATSAPP 0192057039 .

Khamis, 17 September 2015

Aurora sx kapsul memutih dan mencantikkan kulit


Aurora sx .
Kandungan :30 biji.
HARGA PASARAN RM150.00 sm/ Rm 155.00 ss.

Muka Berjerawat Pasir ?
Malu dengan masalah Jerawat Batu ?
Muka Berparut ?
Muka Berjeragat ?
Masalah Pigmentasi ?
Ingin Kulit Licin & Cerah Berseri dalam Masa satu minggu ?
Aurora SX : Putih , Gebu & Cantik dalam hanya 3 Hari !!


HANYA SEBIJI SEHARI-WAJAH CANTIK BERSERI.MUDAHNYA NAK CANTIK !!

Kelebihan Aurora SX:
~ Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
~ Membuatkan kulit semakin flawless , gebu dan glow seolah olah memakai makeup .
~ Lembut apabila disentuh
~ kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat
~ Jeragat semakin pudar seawal sebijik pengambilan Aurora
~ Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang . SANGAT PANTAS
~ Parut akan dirawat dan dihilangkan beransur-ansur.
~ Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead.
~ Kulit awet muda , tegang dan cantik serta banyak lgi kebaikan lain .
~ Tidak menggemukkan kerana Aurora bebas Collagen yang memudaratkan!
~ Produk ini sangat bagus untuk merawat Jerawat, Jeragat ,Parut dan Memutihkan Kulit .
~ Diluluskan KKM.
~ Tiada kesan sampingan sebab Aurora bebas racun merbahaya hasil ujikaji makmal drpd USM.
~ Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal drpd Pakistan.
~ Tiada apa-apa pantang termasok caffein.
~ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap.
~ 3 hari untuk lihat jerawat kecut.
~ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri.
~ 14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu.
~ 28 hari lahir kulit bayi terpancar seluruh badan.


 Cara Makan Dengan Betul :
~Hanya perlu amik Sebiji aje Sehari.
~Elakkan terlebih dos untuk mengelakkan toksin terkumpul dan mengganggu Organ dalaman kita.
~Pastikan banyakkan minum air masak untuk kesan yang lebih cepat.

PENTING!!!

~Kesan maximum adalah selepas 3 Bulan pengambilan,kulit kita pasti Flawless punya..
~Untuk kesan maximum, pastikan kita minum air masak 2-3 liter sehari.
~Gunakan Sunblock bila perlu.

Kapsul Aurora sx diperbuat daripada:
~Gelatin Halal, 100% bebas dari TBE/BSE .
~Kapsul Aurora sx halal diperbuat daripada tulang lembu yang disembelih mengikut Hukum Islam yang dijamin halal serta mendapat pengesahan dari Jamea Markas Ulum Islam Mansoora Lahore,Pakistan, 
~Badan ini juga telah disahkan oleh JAKIM (Jabatan Kemajuan Islam Malaysia)




                 Kalau kita punya masalah kulit sensitif macam nilah jadinya.Jerawat memang sukar dikaal.Tapi dengan Kapsul Aurora sx , alhamdulillah...kulit gadis ni semakin cantik.
                Siapa tak kenal artis yang bernama Raja Ilya yang terkenal ni kan...Kalau memang kita follow beliau, inilah wajah beliau suatu ketika dahulu.
                Tapi sekarang...tadaa...memang kulit beliau cerah dan berseri.Macam tak percaya kan?

Masalah penghadaman juga dapat diselesaikan dengan Kapsul Aurora sx.

BERMINAT NAK MENCUBA AURORA SX????

HUBUNGI SMS / WHATSAPP 0192057039 .

OFFER RM 120.00/rM 125.00 SS.
FREE POSTAGE.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...