lazada

Puteri Kenari

blog ini adalah blog peribadi.Dalam masa yang sama, saya adalah seorang peniaga online dan sudah mendaftar dengan ssm

Memaparkan catatan dengan label zizani secret soap. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label zizani secret soap. Papar semua catatan

Khamis, 22 Oktober 2015

Zizani secret soap mematikan jerawat batu dan bernanah


Zizani secret soap
OFFER PENGENALAN :
Harga : Rm 23.00 sm/ Rm 27.00 ss.
Free postage.

              Bagi korang yang tak cukup yakin nak gunakan berbagai jenis krim wajah atau bagi korang yang malas sangat nak tampal-tampal krim atau bedak sejuk macam mok cun tu...Memang sesuai sangatlah korang menggunakan sabun Zizani ni.

              Zizani secret soap diformulasikan khusus untuk membantu menentang kesemua masalah kulit yang selalu buat korang mengeluh di hadapan cermin. Zizani secret soap mematikan jerawat batu dan bernanah . Zizani secret soap ni masih baharu di pasaran dan testimoni terawal adalah blogger terkenal tengkubutang sendiri.

 Zizani secret soap mampu menyelesaikan masalah:

~Jerawat.
~Jeragat.
~Tona kulit tak sekata.
~Memudarkan parut.
~Kulit kusam.
~Kulit kering.
~Anti penuaan.

Kelebihan Sabun Zizani :
~Membantu mencerahkan tona wajah, parut dan tompok jeragat.
~Membantu mengawal kulit berminyak dan berjerawat.
~Membersih wajah dan badan dengan sempurna tanpa mengeringkan kulit.
~Membekalkan kelembapan semulajadi sepanjang hari tanpa kesan berminyak.
~Membantu mengurangkan kesan penuaan kulit seperti kedutan dan garis halus.
~Membekalkan antioksida yang penting untuk kulit melawan kesan UV matahari.
~Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
~Boleh digunakan pada wajah dan badan.
~Formulasi natural yang unik, tanpa pengelupasan, tanpa paraben dan SLS.

TESMONI ZIZANI SECRET SOAP:





BLOGGER mamadarwiish PUN DAH CUBA SABUN NI TAU...


 Kandungan utaman Zizani secret soap:
TEA TREE OIL:
~Tea tree atau dikenali dengan nama pokok gelam wangi.
~Dikenali sebagai bahan penyembuh kepada masalah jerawat teruk.
~Merupakan sumber minyak tea tree yang sangat berkesan dalam merawat masalah jerawat.
~Mempunyai nutrisi untuk kulit dan mampu menyerap minyak.
~Bahan antioksidan yang cukup tinggi.
~Bahan anti bakteria.
~Bahan anti kulat.

PROPOLIS:
~Bahan antioksidan yang kuat.
~Mengandungi asid amino dan bioflavonoid dari air liur lebah.
~Bahan anti radang yang mampu menyembuhkan keradangan dari penggunaan bahan kimia.
~Bahan anti bakteria.
~Penawar yang tiada kesan sampingan.


Cara penggunaan Zizani secret soap :

~Basahkan wajah.
~Buihkan pada tapak tangan dan urut perlahan=lahan pada wajah.
~Bilas dengan air bersih atau air suam.

BERMINAT NAK MENCUBA SABUN ZIZANI ???

HUBUNGI SMS/ WHATSAPP 0192057039 .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...